25februari

Godkväll, godkväll.

I'm home. From where you might ask.. Från körkonserten såklart! Varifrån annars? hehe... Nä fy, trött och tråkig! Tror jag ska hoppa i säng närsom nu. Har inte så mycket att skriva... Imorn kommer fridisen till tg när jag slutar. Så ska vi till henne och käka, kolla bio och så. Får se hur kvällen artar sig.

Sov gott peeps


23februari

Är det bara jag eller rusar dagarna förbi? Trött som attan är jag också... Men kan icke hjälpas. Jag veeeeet, sluta tjata med era tankar, jag kan faktiskt läsa dem!!!! eh eh hehe. Jomen visst, jag vet precis vad ni tänker. "Men vafan skriv mer, vill läsa". Jag kan inte skriva, och ni kan inte läsa! mmmkay?

I am awesome. Ibland i alla fall. Nu har jag lagat supergod mat två tisdagar i rad. Nä, nu ska vi inte vara sådana. Men det var ju i alla fall inte äckligt! Anyheeew... Den här veckan kommer vara/är riktigt hektisk för min del. Tre föreställningar med särskolan plus körkonsert på torsdag. Både kul och tröttsamt på samma gång. NEJ, nu till de positiva delarna just exakt nu för stunden. JAG HAR INGEN IDROTT IMORN BITTI, vilket betyder att jag har sovmorgon (för första gången...). WOHO. Och senare kommer hjärtis hit, hehe.

på återskrivande

16februari

hej å hå alla hängivna läsare. Jag ser ett ankare framför mig när jag säger "hej å hå" (och ja, jag sa det nyss högt för mig själv).

Tisdag. Åååh vad lång dag. Men kul. Riktigt kul.. Alla hjärtans dag var grym. Tack min alldeles egna! Igår var också jävligt nice. Skola, busigt. Gym, busigare. Teo, busigast. Jamen typ. Jag vet vad andra tänker. Att vi kommer vara insnöade och bara umgås vi, och ses hela tiden. Men nej, så är det inte. Vill göra det klart för alla. Jag kommer inte sluta umgås med mina vänner eller så. Måste dock erkänna att jag inte haft tid för något de senaste veckorna känns det som. Vilket jag är otroligt ledsen över. Så, förlåt mina underbara vänner.

13februari

Nej, jag vet. Jag har inte skrivit sen i måndags. Så det är a lot att skriva. Tänkte dock inte göra mig alltför långvarig.

Den här veckan har varit helt galen. Fullständiiiigt. Mitt nya smeknamn kan bli: Happy.


ååååååååååååh! <3


Måndag då...

Hej. Jag suger! End of discussion!!!!!!!

Jaaa... var ska jag börja? Jag är så jävla besviken på mig själv. FYFAN! Orkar inte ens skriva om idag.

au revoir

8februari

Jahaaaaaaa... Skrev inte i helgen. Som om JAG BRYR MIG. Oj... här var vi negativa. Och ja, jag är på jävligt dåligt humör. Men, snäll som jag är, eller... så tänker jag skriva om den ändå. För att bli lite muntrare. OKEJ.

Dåså... Slutade med torsdags va? Ja men då är det fredagens tur att stå i rampljuset! Efter skolan skulle jag besöka ett fräsigt ställe. EH. Men nejnej. Istället åkte jag med mami, papi och Ida till ikea och kollade runt. Nu har jag en alldeles egen tvättkort! TJIHO. När jag kom hem städade jag fort som fan. För jag skulle få besök. Fint besök förstår ni. Herr Eric B. skulle komma. Vilket han i sinom tid gjorde också. Vi kollade på Bert. SÅ GRYMT.

Lördagens tur då... (ja, jag behandlar den här urlöjliga bloggen som ett barn). Vaknade runt ett. Duschade och fixade mig. Nej jag skoja, jag duschade inte alls det. Jag var skitäcklig. Och stank gjorde jag också. Elllller? Hursomhelst, jag och mamma åkte in till stan vid lite i fyra. Då hämtade vi ut biljetterna till DAMDAMDAMDAMDAMDAMDAMDADADADAAAA... nej, ni får vänta lite längre. Efter det åkte vi till T-c och gick runt och kollade lite. Jag hittade äntligen ett par jeans som min älskade mor köpte åt mig. TACK!!!!! Vi åt och hade det mysigt. Sedan var det... grease! Eller "GRIS" som mamma säger. FJANT! Det var asnice.

I can't wait until... SUNDAY. Eller jo, det kan jag nog. Igår i alla fall... Sov jag ganska länge. Skönt som FAN. Skulle bakorns. Men icke. Receptet var spårlöst försvunnet. Och ingen kunde hjälpa mig. Marri jobbade och Lotta var inte hemma. ÅH SÅ KUL. Det slutade med att jag drog och såg Sherlock Holmes med Gaston som f.ö fyllde 16 i fredags! happy b-day boy. Och fröet fyllde 21 i lördags. Happy b-day nerd. Jag bakade i alla fall annat. SÅDÄRJA.

4februari

Jag gillar livet. Det spelar ingen roll om det är svårt eller ledsamt, allt löser sig alltid. Nu ska inte jag låta som en mesig tjej (how ironic). Men det är så. Och är det något som får en på bra humör, och verkligen får en att må bra. Så är det skolan. Med världens bästa människor.

Torsdag.. ja, det innebär ju sovmorgon. EH EH. Torsdagar har ju något emot mig. Torsdagsmorgnar är värst. Jag kommer alltid försent. (hehe, ja jag erkänner). Men jag förstår inte. Det är galet. Jaja, hursomhelst. Idag var riktigt rolig dag. Även fast vi hade samhällsprov. Snöbollskrig idag igen, med vicke. Idag fick jag dock ner honom två gånger. ÄGD!! Eric blev brutalt kittlad. EH NEJ, det var jag som blev... Anyheew.. Idrotten var underbart skön. Yoga och massage!! Mhm.

Efter skolan åkte jag hem och satt ett tag vid datorn... hehe. Sen tog jag mig en macka (hann inte med en till) och åkte till centrum, tog mig en french då, så jag kunde fylla magen lite innan kören som jag var på från klockan sex till halv åtta. Sedan åkte jag hem. Så nu sitter jag här.

over and out


3februari

Bon soir. Ja, det betyder god kväll. Svårt? NJäää. BLäää.

Jahopp. Vad ska man skriva idag då? Började 8.15 som vanligt. Efter gårkvällens händelse somnade jag på soffan otroligt nog. Kommer inte ihåg hur det gick till. Slocknade stenhårt. Skolan var nice. Seg dag, men ändå rolig. Händelser hit och dit. Snökrig (man kan inte säga snöbollskrig, för det var inte så många bollar som blev kastade). Istället slängde man ner varandra i en snöhög. Jag vann... EH EH hehe. Typ.. i alla fall! Och allt började med en jävla festis. En tom en också. Ja, jag kan erkänna att allt var mitt fel. Men jag försökte ge Eric en BLÖT kram i alla fall. Han blev inge blöt. Min rygg var den stora måltavlan, so to speak.

Jaajaja. Anyheew.. Sista lektionen var samhälle. WOHO. Men den vart bra tillslut. Jag, Johan och Vicke satte oss i sofforna ovanför matsalen typ och diskuterade allt möjligt. Efter skolan begav jag mig hemåt. Så nu har jag varit hemma sen typ halv fem. Långa dagar, jotack. Kom med fler! EH NEJ

på återskrivande, sort of


2februari

Rockferry! Duffy äger. YEAH. Är dessvärre på asdåligt humör. Låter säkert urlöjligt. Men min familj kan inte låta bli mina grejer. De drack upp min jävla cola. Som jag hade köpt till mig själv. VARFÖR? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ORKAR INTE. GÅ OCH DÖ.

c'est soir maintenant


Fick en kommentar angående min riktiga ögonfärg. So, here it is!


btw... b-b-blå


På tal om absolut ingenting. Så har jag ett större och ett mindre öga. Ser lite småkul ut. Och på tal om ännu mer ingenting... Så skulle jag vilja ha blå ögon. Jag är dock nöjd med min ögonfärg. Men blå skulle aldrig skada... Jahao. Det var det det..!


1februari

OMG OMG!! F.ö så hatar jag det uttrycket. Anyheeew.. Det uttrycket är dock mitt favorit just nu. Ja. Det var väl kanske mindre intressant. Men som jag brukar säga... Det oväsentliga är ofta ganska intressant ändå! HEHE. (Ibland får jag till det). JAJAJA.

Idag så började dagen ganska bra. Förutom slutspurten hemma. Men det är inget man behöver gå in på såhär på kvällskvisten. hihih hohoh höhöh! Njää. Men jaa. Skolan var nice. Sången gick grymt, otroligt nog. Fick även dela med mig av lyckan till Eric. Som kanske inte förstod hur jag kunde vara så glad. Men ändå. JA FÖRRESTEN. Skulle ju skrivas upp... Eric tycker bloggen är intressant. OH YEAH!!! And the beat's tight. Ja, anyheeew (eh eh hehe..) Gymmade efter skolan med Jennifer. So now I'm at a great mood! Supersweet!

Det här vart hur oseriöst som helst. Men det är ju nästan ingen som läser ändå. Så det får gå för den här gången. (I did it with purpose) Vad sa du? Aahh.. nä inget! ahapp.. OKEJ DÅ!

hejhej hemskt mycket hej

RSS 2.0