is this some sort of quote?

"Oh Dieu. J'ai été se dire que c'était seulement un jour loin. Et journalier j'ai dit à me, aujourd'hui. Aujourd'hui. Mais les jours sont allés des semaines, sont allés des mois. Et bientôt c'a été une année. Une année freaking. Est-ce une certaine sorte d'hantise ? Numéro. C'est vous. Vous avez allumé la bougie, mais l'avez soufflée une seconde plus tard. Et ainsi elle est allée indéfiniment. Et je n'ai pas fait embêtement de faire n'importe quoi à son sujet. J'ai laissé tomber le passé. Et est maintenant maintenant. Vous êtes allé. Et quoique vous soyez allé, causez-vous sont vraiment, je pensent à vous chaque jour. Je vous manque."

lov indeed

Så har höstlovet börjat. Eller rent logiskt börjar det ju inte förrän imorn... Jaaa, negativitet vill vi inte veta av, jag vet. Det blir en spännande vecka minsann. Vad händer ikväll? Jonas och Jonte är sega, Alex är i götet vid det här laget, en viss person får man inte tag på, Frida är i Egypten och blablabla. Vad gör man en söndagskväll? man kan knappt göra något alls. Ge min måååååndag. Hihihi, då ska jag resa lite... hehe.

Övrigt har jag inga vidare värst planer. Lördag blir det kanske bus. Sweet. Cheers.

25oktober

Som en del av er SÅ MÅNGA läsare kanske redan sett... Så har jag inte skrivit något på 3 dagar. Korrekt. Jag har även fått in klagomål på det. VEM FAN BRYR SIG? Jag kan nog lista ut vem jäveln är... som kommenterar endast när jag INTE skriver. Mmmm... känner du dig träffat käre vän?

Alla ställde om klockan 3 i natt hoppas jag? Jovars, det skulle man ha gjort. Jag är överlycklig, fick sova en extra timme GRATIS. Ja.. anyheeew (eller anywho, anyhow, hursomhelst, emellertid). Firade ju Jennifers systers 25-årsdag igår. Så hon får ett stort GRRRRAAAAAATTTTTTTTIIIIIIS till. Det var super kul!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Är för hungrig -.-

MAAAAATOOOOOO


...

Du lyckas alltid göra mig besviken. varför?


minus punkt minus

Jag skulle vilja hylla min mor... Hon har äntligen ringt optikern. Då det f.ö var jag som smsade och påminde henne. Grattis till oss båda.

Jag var storgymmARN idag. Feeeeta muskler aaaaohm. Nääe men jag var duktig.. har fått min så kallade "mensmage" nu. SÅ JÄVLA NICE. Nu är det bara mensen som ska komma... WHOHO. Suck. ojoj... you have no idea what I'm planning at this very moment. HIHIH HOHOH HÖHÖH.

hejhej

19oktober

Jag är dötrött. Sitter och nickar till hela jävla tiden. Faan va kuul. Eh ah nääe? Tänkte dra och gymma. De som vill får haka på. Men jag drar inom loppet av en halvtimme isf. Finemang.

18oktober

Bara för att rubriken är seriös betyder inte det att jag är det också?

Åh hääääärliga söndag, mja nu är jag seriös. Vad hade vi gjort utan söndagar. En ledig dag som är ägnad till att BARA SLAPPA. Och det är tillåtet. Amen

Som sagt, idag har jag bara slappat. Sov så länge jag inte ens vill berätta klockslaget. Ska inte göra något idag. Inget alls. Tror jag. Snart är det One Tree Hill. Mamma är bakis, tacka fan för det. Jag är inte bakis, Tacka gud för det. Jag tror jag ska gå och bli religiös. Om inte annat ska jag skaffa kyskhetsbälte (nej, det ska jag absolut inte. Även om mamma kanske skulle vilja det). Hur rättvist ä dä egentligen? HIHIH HOHOH HÖHÖH.

hejhej

ps. Foki vann årets blogg 2009. Tänk att jag visste det *fniss*................

vafan är skeda?

... jag vet ju vad gaffeln är, men skeda? (?) eeeeh... hehe.

Detta inlägg är tillägnad min mor och min far. Fulla sveeein... HAHA DÄR FICK JAG TILL DEN, VISST MAMMA?!!!!

Godnattkyssen är däremot tillägnad the ones who went to bed in time. Jag skall sova. Nu har jag sätt mina föräldrar apraka. Speciellt mamma. Pappa.. a.k.a deckARN. Och mamma...a.k.a flashARN samt snubblARN. *smile*

natti

16oktober

Idag verkar det vara en jävla dag alltså. Grattis till alla som firar något. Till alla de som åstadkommit något. Till alla som fyller år. Och grattis till de som tagit sitt förnuft till fånga. Grattis till de människor som tror sig lura andra...

Ja, vad är det för dag? Fredag. Helt säkert. Green. Nick tyckte jag såg ensam ut i korridoren, fick ett sms där det stod "du är inte ensam va?". Det tycker jag var ganska så gulligt! Men nix, hade sällskap lite då och då. Räknade matte gjorde jag, därför satt jag kvar även fast jag slutat. Har inte gjort något som är värt att skriva en hel text om. Fick träffa Deivert igen. Kevin hatade att "överge" mig i centrum. Somnade ett tag när jag kom hem. Åkte till familjen Hernestål. Bättre än förväntat. Söta små barn. Många skratt. Lite tårar också.

Finemang. hejhej


Ni kanske tycker jag är respektlös... Men bröst är inte något speciellt. Jobbiga för varenda tjejs självförtroende. Är det inte så? Alla killars (nu ska jag inte dra alla över en kam, mest de unga) syn på bröst är vedervärdig. De ska vara "Stora (de menar på att de ska vara D, om inte större) och runda". Äsch. De är inte speciella nånstans. Ja, jag är väl tråkig av mig. Men fan. De är fula klumpar (ursäkta mitt dåliga uttryck) som inte är till någon nytta mer än att ammas med när man skaffar barn. Punkt.  


KOLLA HÄÄÄÄRRÅÅ FANNYYY


-.-

inte ens bilderna från typ 2004 får kommentarer. snåla jävlar.
fick f.ö min pizza. SÅ.. sug. min. kuk. tack.

15oktober

Jag vill ha pizza!


en hawaii med ananas...


NOSTALGI

Åh, här har vi bilder från 2005? Jag och Frida hade kul. De här var dock de enda hon hade. Nostalgiiiii.






jaja

Fuckar ur. På riktigt. "Varför skriver du inte blogg då?". "Det gör jag ju, knappt". "Där kan du säga vad du tycker". Tackar.

Senast jag skulle skriva, var igår. Då hängde sidan upp sig och allt försvann. Så inte fan orkar jag skriva om. Fattaruuuu? Idag stannade jag hemma. Vaknade med cp-huvudvärk. Helt stört. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Även fast jag inte alls vill det. Men det är så mycket ljud överallt i skolan, min hjärna hade frätt sönder. Så min dag har varit seg.


14oktober

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
'Cause its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me


11oktober

Halleluuuujaaaaah. FAIL. wawawewa. Lyssnar på't nu. SÅDÄR VA.

Vad ska jag skriva? Inget intressant att skriva om. Träffade Frida i centrum igår. Vi åkte till kamomillgränd och träffade jonte och jonas. Söta fanskap. Sedan mötte vi upp Putte och Måns. Nu ska jag inte missa 13.37....

vad gör jag idag? Ingen aning! Ska nog bara ta det lugnt i dag tror jag. Jaja, vi får se. Snart är det ju höstlov också. Jippikayey. ääeeh. Det blir väl kul! MOahahahaha. 

haangalangahangalangahangalangahangalang... aaaaaaa 

10oktober

Goddag.

Spelningen var lite småtöntig. Nääe men det var inte så mycket folk och det var lite oseriöst, men dem är grymma! Efteråt gick vi till Statoil och köpte cola. Eller Kevin köpte en till mig. Nörd. Tack! Sedan blev det film och flum (sa flickan). Faan va sjuukt. Eh eh hehe. Träffade på mami och mormor och david i centrum idag. Fick två korvar med bröd. Hihihi. Tack mamsen. Och förlåt mami.

Frida kommer hit runt 11. Känns lagom kul att bara sitta och vänta tills dess? jaja. Får se hur jag löser mitt problem. Jag har för övrigt ont i mitt huvud, är lite illamående också. Vill fan inte bli sjuk igen. Oh snap, snap snap snap your finger...

hejhej


9oktober

Varför går allt så förbenat fort? jaja.. hursomhelst. Idag är det fredag. Skulle träffat Erik W, men nääeepp. Istället drar jag nog till Stavsborgsskolan till en fritidsgård, som jag f.ö var på igår (kommer till det sedan). Kevin, Anton, Fredrik och Manne har spelning. Så tänkte titta förbi. Måste ju ge Kevin sin godisbit också. Eh. Mja, vi hade ju då uppspel idag, det gick väl sisådär. Kunde gått bättre, för MIN del.

Hm... vi börjar med den 7e oktober... Jennifer. Vad gjorde vi? Vi köpte daimglass i centrum. Åkte vidare till Nacka Forum. Gick på toa. Gick runt lite i affärer. Det slutade med att vi satt och asgarvade i två fotöljer samtidigt som vi stalkade folk med blickarna samt stolarna. Eheh. Nääej förresten, det slutade med att jag satte mig på bussen vid centrum hem och hon skulle bli upphämtad av Becca nåntingnånting.

Sedan tar vi 8e oktober va? Mja... Mina planer gick i krasch. Så jag fick göra om dem från SCRATCH. Näej men jag hakade på Kevin till Älta. Träffade hans familj, lite tjenatjena hejhejväääälkommen osv. Mötte sedan Manne, tog fel på tiden så vi fick vänta ytterliggare än timme på Anton och Fredrik. Manne köpte pizza. Så drog vi till Stavsborgsskolan där det är en fritidsgård. Där skulle dem repa. Anton blev riktigt paff, moahaha. Brandlarm, utelåsta, lång väntetid på bussarna. Men vafan, det var riktigt kul ändå. Otroligt nog. hehe.

Nu orkar jag inte skriva mer, så jag lägger in lite bilder istället...


posarn while asleep


Snygg-Jennifers bakdel


Coola Kevin va?


Här har du DEFINITIONEN cool!!


6oktober

Dagens quote: - "Faan vad sjukt.." Och ja, det är betydligt roligare än det låter. Det ligger mer bakom än bara ord. Hahaha.

Dagen, från scratch. vaknade vid 7. Gick upp och duschade. Somnade efter det på soffan i rummet men vaknade lagom i tid ändå. Skööönt. Jappjapp. Gick till skolan, hade en ganska kul lektion. Fortfarande som hade att göra med vår tema-vecka. Hade skola hela dagen, fick lära mig lite trolleritrix, fick höra några roliga fylle-historier av Eric och Herr Hö. Slutade runt halv fyra.

Åkte då till centrum med Kevin. Han missade bussen så jag väntade ytterliggare en kvart. Sammanlagt en halvtimme alltså. Det var kul, på något konstigt sätt. Sedan åkte jag in till stan, köpte en grej, och sedan åkte jag vidare till Kahalani. Mitt centrumhäng, dvs mitt fjortispalats. EH. Nääe men där var Mike och Dan, brorsorna som inte är normala någonstans. Haha. Blond-Teo, som f.ö har klippt sig. Putte, selfklaaaren. Senare kom Måns. Det var ju ifs kul där. Satt på Teo's axlar. Blev satans lång. Och han är i sig väldigt lång.

Afterwards, jag och Putte drog till Luma. Och vad fanns där tro? GOKAAAART. FAN I HELVETES JÄVLA JAGVETINTEVAD VAD KUL DET ÄR. Igenigenigen säger jag bara. Definitivt. Känner dock ingen som jag vet är så pass intresserad av att köra sådant som jag som skulle vilja slösa pengar på något sådant här. Ja, except for Putte. Men man måste variera sig. Elllller? Han glömde ju självklart sin ryggsäck där också, med sin dator i, så vi gick tillbaka från Mårtensdal. Inte så speciellt långt. Men FY i helvete vad kallt det är. Som tur är har jag min jacka, men det är ändå kallt. Typ. Om huvudet och benen!

Nu ska jag, med största sannolikhet gå och lägga mig. Dirr.

5oktober

You have no Idea of what I've got. AAAAAAPPPPLE SNAACCCKKKSSSS!!! yeeeeees. I bought it yesterday when I was in Heeeeron. WHIHOOO. Finally. 3 packs of them. Wiiiee.

Today I got to school ten minutes before I began, in my wintercoat. Or, as could I think. I began 40 minutes later, which I had no Idea of. Thank you very much. But the day floated away really quick. I played Yatzy til' quarter to six. QUARTER TO SIX. With Simon, Emma and Lina. It was veeeeery funny. hehe.

Tonight I'm gonna sleep early I think. And by the way, now there's only two packs left *sad*.

And as you've noticed (at least I hope) that I've decided to write in english today. yes. Correctly. So long FUCKERS.

4oktober

Igår var det ju som sagt bowling. Vi var fler än vad jag trodde. Jag, Putte (team fuck yeah), Måns, Matte, Malin, Fredde (china boy) och Adam (knut). Ingen ville heta vad dom egentligen hette förutom jag. Resultaten var väldigt lika på min bana. Förlorade dock. Suck. Efteråt åkte jag hemåt, men träffade på Sebbe, Fille och Tobbe på bussen. Dom tyckte jag skulle följa med på fest i krusboda. jaja, tänkte jag. Vi väntade vid bussarna på resten av människorna, som sedan frågade oss "Ah men vart ligger festen nu då?". Då hade alla missförstått varandra så det var ingen fest. HAHA. Så jag gick hem och sov istället. FAN VAD SKÖNT!!!

Idag väckte mamma mig runt 10-halv 11. Gick dock inte upp förrän 11. Sedan när jag käkat lite frukost åkte vi till Nacka Forum. Så köpte hon (och jag en tredjedel) en vinterjacka till mig. TAAACK mami! Det var riktigt mysigt! Äckelkillen på toaletten var dock nackas sämsta del (HAHA, mamma faaaattar! Visst *blink blink*) Nääe, back to business. Efteråt mötte jag upp Gaston i centrum. Vi drog hem och kolla lite tider. Sedan åkte vi till Heron city. Aldrig igen. Haha. Nääe men filmen var helt okej. District 9. Den var snarare konstig än bra. Jaja, efteråt åkte vi och käka i tyresö. Kom hem för en halvtimme sedan. Nu ska jag SOVA.

HEJHEEEEEEEJ

(Now I'm freaking irritated. What the fuck's up? Merde. Fuck y'aaaaaall. Mf's)

ERROR

FANNY HAR PRUTTMARATON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH DET LUKTAR FAN INTE NAJS

I beg you pardon?

Change of plaaans. Nattgibb my ass. Även fast det hade varit kul sällskap. Det blir BOOOOOWLING med Putte, Måns och Matte. Vete fan om det är någon mer. Det återstår att se. Bussen går 19.43. Så den ska då icke missas.

JAG KOMMER VINNA! VAD SKA JAG VINNA? HEEELP ME. 

fart out = fis ut. eller varför inte prutta in? nej usch vad äckligt. Jag tycker snarare det då är lite finare med fis ut. Så. FIS UT.

working 9 to 5

Min plan falierade totalt. Pappa har tagit beslag på bilen, som vanligt. Så mamma banga. Kollade vad Gaston hade för sig, nääe men Felix bangade. Så vad gör jag? Jag har i alla fall duschat, äckelordningen har ändrats. Grattis till mig, ligger högst upp på fräschlistan och inte längre högst upp på äckellistan.

Såååå... vad händer ikväll nu då? Förhoppningsvis hör Jonte av sig. Om inte är hela dagen falierad. Vad gör man? Inte ett piss. Fan alla bangar. Nu ska jag inte dra alla över en kam. Men idag är det så. Nästan i alla fall.

Peace

3oktober

Another daaay, might be today. Eller?

Vaknade runt halv 12. Gick dock upp runt ett. Käkade frulle. Mös lite med pepsie. Pepsie har kommit på att jag inte är så dum i alla fall. Nu mesar hon istället. Pussar på mig och vill gosa och grejer. Söten*. sedan satte jag mig här. Datorn är en fälla. Inte okej. Snackar i alla fall med Jonathan just nu. Han ska nattgibba ikväll, försöker få med mig. Men vad ska jag göra där? Se på när 7 svettiga killar spelar cs? NÄÄJZ.

JAG VILL GÖRA NÅGOT. FÅR PANIK AV ATT BARA SITTA HÄR. BLIR JU FÖRFAN DEPRIMERAD. eeeeeh. Kanske kan övertala mamma att komma hem så vi kan åka till nacka forum eller något? Kanske bjuda henne på en fika. Mys! Vi hööööörs

hejhej


är det fredag eller lördag?

Åhå, oh fuck I'm baaaaaaack. Kom hem för drygt en 20 min sedan. Efter att jag skrev förra inlägget åkte jag in till stora staden. Träffade på Erik på gullmars, kul som fan. Åkte vidare och mötte upp Fanny och Daniel, garva som fan. Åkte sedan till Kahalani, soft som fan. Där träffar man alltid massa människor man stött på några gånger. Så jag fick en kram av Philippe som tyckte att jag förtjänade en eftersom att vi träffats så många gånger. Med honom kom Ross (som f.ö är en stolt amerikanare, söt är han också) som också tyckte jag förtjänade en kram. Kramkalas helt enkelt.

När Putte och Mike sedan hade stängt, åkte jag och Putte till kungshallen där vi åt. Matte kom och joinade oss genom att snylta våran mat och våra color (=cola! Skriver man cola som "color" i plural?). Sedan vart det väntan. Matte banga på bio. Det gjorde även Teo och någon mer jag inte känner till. Så det var jag och putte som väntade i en timme på INGLORIOUS BASTERDS. FAN vad bra den var. Fick dampanfall under en scen. Garva så jag grät, även om det inte var någon kul scen alls. Bara massa pladder om en plan. Ja, jag tyckte det var kul i alla fall. Filmen måste ses! För de som inte sätt den, SE DEN. Värt. Fan vad värt.

Nu ska jag soooooooova. Natti.

2oktober

Fredag it is. Fick skolfotot igår. Lite halvnöjd va. Blir aldrig bra på bild men den var i alla fall helt ok. Nästan i alla fall.

Skulle vart med Freddy efter skolan. Men orkar ju ingenting. Men ikväll, eller ja, senare i alla fall ska jag in till Kahalani för att möta Putte. Och vara med honom på kvällen.

Igår efter skolan åkte jag in till Kahalani för att jag skulle möta Måns som jag skulle vara med. Det slutade med att jag stannade på kahalani medans Måns och fan vad han hette delade ut cv:n. Men jag var i gott sällskap. Made a new friend. Urgulliga Leo! Söt, nästan vithårig kille, med jääättefina lockar, 11 år. Han kallas för "sonen" där. Haha. Så kom Simon och Jensa in ett tag, Ishi kom in efter skolan, Teo kom in och stannade tills kahalani stängdes. Mjaa, sedan drog alla åt varsina håll. Måns följde dock med hem till mig.

Vad händer i helgen nu då? Själv har jag inga "färdiga" planer. Hade planerat att vara med Jennifer på lördagen. Men hon banga. Vilket jag ifs förstår nu i efterhand varför. Haha. Fredrik fyller år idag och ska firas av människor imorn. Gratz for him!

Nu ska jag ta tag i mig själv och GÖRA något.
hejhej


RSS 2.0