31juli

"The day you slipped away" - Slipped away, Avril Lavigne

Och så var den sista dagen i juli kommen. Aldrig mer kommer den komma i mitt liv... Kan ju du få tro. Augusti då ja, ahapp. Trevligt att råkas, men skulle hellre se att juli kom tillbaka. Dra åt fanders tack. eh eh hehe. GAAAAAAARGH, träffade Alex, Gurra och Stoffe på bussen idag. Och fick veta att de INTE har kommit in på estet på tyresöööööööö aaaaaaaaah feeeetpaaaaaaanik. VAFAN SKA JAG GÖRA? Gå och dö? Sa ju att 31 juli aldrig kommer upplevas igeeen för min del!?Jaja, tack för min tid... Woooooork, ja just ja. Glömde ju faktiskt skriva igår att jag fick göra något jag aldrig tidigare gjort... TRUCK MOAHAHAHA, FAN VAD LÄSKIGT, MEN FAAAN VAD KUL. Robban lärde mig, så nu är jag officiellt proffs på det (ha så kul på kryssningen förresten, och slåss åt mig). HAHA. hursomhelst så trivs jag något så fruktansvärt bra på jobbet, tack för det. Och på toppen av det, får jag käka massa frukt och bäääär. Hehehe. Inte så mycket bär, eftersom att de är dyrast and dot dot dot. Men jag tog några jordgubbar, hallon och körsbär, ooooch asgoda gröna vindruvor. SHIT VAD JAG HAR DET BRA, HIMMELRIKET. Jag ska bli nya Caesar. Ligga där med ett vitt lakan lindat runt kroppen, en växtkrans runt huvudet och bli matad med vindruvor av sexiga tjejer. Ja, fast helst sexiga killar.. Grrr...


fan vad hoorny, komsikomsi

july 30th

"Oh, twice as much ain't twice as good" - John Mayer, Gravity

Ja, hade lust att skriva ett inlägg till. Skulle vilja kalla det bloggtorka... ELLER? Nej, fel ord. Hur uttrycker man sig? skriver mycket, wtf... vafan HETER DET????? YÄHYÄH, sov vid 4, blev väckt halv 7 för middag. mmmMMmmMm tacooos NAMNAM. eh oh, WAH händer, fötter. Sta tjjn. HAH, saknar något. Jag vet vad jag saknar. De mest aptetiska n0llorna jag någonsin känt. Även de mest omogna (= killarna i klassen för de sega fanskapen). Ja, så äre. hehe. Vad gör jag imorn? Jag avslutar min andra vecka på jobbet. Sover nog två timmar. Men SEN DÅ? Vad ska jag ta å hitt på? Läsa igenom hela Svensk skolordlistan jag fick i födelsedagspresent? näää, fast skulle i och för sig bli en bra jävla akademiker, javisst. Dra mig baklänges (INTE PÅ EN PINNE, FRIDA!). Sheeeet, jag bara flummar bort texten. Inser nu när jag läst igenom det att det fan inte är roligt någonstans. HA-HA. Men ja, så ere. Ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst. Later on, sängen. Det var allt från mig för den här gången. Hejhej

30juli

nanananananananananana... I guess I just lost my husband, I don't no where he went. Samma sak vareeeenda morgon. Men funkar gör det! Finemangmang. Åhjo. Hm.. På något konstigt vis, med tanke på de tidiga morgnarna, så tycker jag om jobbet. Riktigt kul att gå upp för att gå dit. Annars hade jag aldrig gått upp halv 5! Super skönt med kollegor (låter fucked up) som är snälla, har humor och är (hehehe) snygga. Det är lite kul, för det är flera stycken *skamsensmile*. Det är ju lite roligt sådär. Sen har vi ju Lam, vafan ska jag göra med honom då? Fan stå och skäms i ett hörn. Jävlas var ordet! eh eh hehe.
Jajaja, aujourd'hui c'est torsdag. Och med torsdag innebär det... BUUUUULLAR. hihih hohoh höhöh. De e nice. eller är det? - Svar ja. Nej men det har gått bra idag. Skööönt med fredag imorn, skönt med helg! Kan inte låta bli att längta till nästa vecka though.. Vad händer då? Ta mig tusan. Ja vem vet? Moahaha. Men vad gör man i helgen då? Det får ödet utse... Tror jag. Typ.

hook up? naah


Oh, no I do not hook up, up I go slow
So if you want me, I don't come cheap
Keep your hand in my hand,
Your heart on your sleeve
Oh, no I do not hook up, up I fall deep
Cause the more that you try, the harder I'll fight
To say goodnight

29juli

åååångest. Juli är snart över. Inte ok. Vad gör man åt saken? Inte ett skit. Man kan inte göra något? Hehehe. Crêpes, fan vad jag är sugen på det... Någon som är på och drar till Frankrike för det? Trodde inte det heller.. Jobbat på bra idag. Whoho. Går ju bara bättre och bättre! eller gör det..? Jovars. Sova sova sova, tror jag. Typ.


Grr.. kom till mamma!

28juli

Jag ber om ursäkt över förra inlägget. Inget jag menar. Var trött och irriterad på några grejer bara!
jaja, har nyss duschat. Ska väl lägga mig om någon halvtimme. Sov nämligen middag när jag kom hem. rääätt länge. Så jag hoppas att jag kan somna ikväll... Annars kommer jag få damp. Ja, rent ut sagt DAMP. Det gick väl bra att jobba idag. Hatar frysen though. Det är verkligen svinkallt där. -15 grader? Jotack, värre än svenska vintarar, och de är inte nådiga sometimes. Ickesanicke. Blöblö, hittade en godispåse som stått i 2 veckor kanske. NAMNAM. Fääätttaaaasss. Hehe. Jomen, så ere. Upp imorn och jobba igen, lovely! På riktigt, det är ruskigt skönt.. Man sover inte bort dagarna, skönt jobb (så länge Lam inte jävlas med mig), de jag jobbar med är super sköna! Med mera, lalala. Yähyäh, måste köpa nya underkläder... Men det får bli när lönen kommer *STOOOORT SMILE*.


så jävla rätt.
 

!?


Inte wanted någonstans! Som vanla.

27juli

jag har inget att säga, i alla fall inget intressant som är värt att skrivas och läsas om. Trötto. Ont i magen. Snarare lite smått svårt att andas. Orkar ingenting. Matlusten ligger på topp också! eller inte. Men det roliga är att inget är fel på mig, jag mår prima, som vanligt. Stört.. inte sant?

sucko

fan vad sur jag blir. åh. Pannkakor med sylt. Orkar fan inte. Vad är människor jävla problem? Vad har människor för jävla omdömen? Herregud. Behandla andra som man själv vill blir behandlad. Det verkar ju inte existera i deras världar. Hur kan man vara så ego att man bara tänker på sig själv? Och att man samtidigt medvetet skryter om den saken, bara för att alla ska få veta hur bra man har det? Men jag tror inte man har det så bra, om man hela tiden söker uppmärksamhet om den saken. Snälla söta rara, tänk om. Man kommer fan inte långt på sånt. Moral och omdöme. Tänk på det nästa gång. I'm out, för i helvete.

26juli

oj. nej. fan. vill. inte. börja. skolan. igen. Noooo. Inte långt kvar nu... FUCK. Jajaja, inget intressant. vad har jag att säga? Igår drog jag och Jennifer in till stan. Till Fenix, där hennes syster jobbade. Satt där och snackade lite med Jessica, Jennifer och Rick verkade ju ha funnit varandra. Haha. Eller vare oskar (?) kanske? HEHE. Efter vi var där gick vi därifrån till gullmars, riktigt skönt! Sen åkte vi bussen mot Tuffa Tyresö. Tog en sväng förbi Mc och köpte oss en varsin pajilajilajilaji. Sedan skiljdes vi farväl... nej, men ja, är man smart förstår man. Somnade rätt fort när jag kom hem. Har ju förfan blivit en jävla zombie. Jaja, jobb imorn. Can't wait. Få annat i huvudet. Fick ont i magen nu. Fan. Orkaaaaaaarrr inteeeeee -.-


wöwöwöw

WAH gör man? Väntar på att jennifer ska äta och höra av sig. Sen får man väl se vad som händer, kanske bio, kanske inte. FÖRSLAG? Bock och tack. Nej men honestly, HOW YOU DOOOOIN' ? hehehehe. Sheeeeet vad jag är uttråkad! Har familjen Hernestål här. Med söta Ludvig och Klara. Och självklart Petter och Marilene och Tomas. Men sötast är nog Klara. Så fort hon såg mig kom hon fram och gav mig en suuuperkram. Sedan sa hon att hon har saknat mig maaassor. Urgullig tjej! jajaja, nu har jag inget mer att skriva, for now. PUSS OCH KRAM OCH SLICK I PANNAN.

hejhej

25juli

Gårdagen var väl sådär. Fick ju min 1-timmes-sömn. Men den räckte inte så långt. I början var det rätt kul i alla fall. Träffa alla, småsnacka lite. Men sen vart det seeegt. Fan vad tråk. Och trött var jag också. Höll ju på att somna där runt 12. Inte så jävla konstigt. De i min ålder kollade ju bara snett på mig, fuckers. Och Philip, PHILIP, av alla människor. Du garvade åt mig. Tack för den. Och cläääry var lika trött som jag, så hon la sig och sov i sin säng. Medan jag fick sitta och vänta på att mamma och pappa ville åka hem och skulle beställa en taxi. Och när jag kom hem däckade jag i sängen innan jag ens hunnit lägga huvudet på kudden. MENMEN, NU ÄR JAG VAKEN OCH HAR SOVIT GOOOOOOOOOOOOTT. SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖNT.

24juli

hemma, hemma, hemma... åh. 1 vecka avklarad and 2 to go. sweet. Ikväll blire familjen Rosenqvist, en viss Johan fyller 40. Dra mig baklänges! AnyHEW, vet fortfarande inte riktigt vad som händer i helgen. Men just nu ska jag sova en timme. Det låter bra. Ja. Sov gott. Tack så mycket. eh.

Klockren, utan tvivel.


23juli

ÅH vad jag inte kommer orka blogga speciellt mycket de nästkommande 2 veckorna heller. Alldeles för trött om dagarna för det! Kommer ju inte vara trött på smaskishelgerna, det är liksom dem man längtar efter. Vettefan vad jag ska göra på helgerna, de som vill får väl höra av sig, typ. HAH om någon vill? moahahaha, hehe. Jabaskojamerej. Typ. Tror jag. eeeeeh eh hehe. Jobbet är en fröjd, just nu. Vet dock inte vad jag har att vänta mig de nästkommande veckorna där. Hoppas att jag får fortsätta jobba med Lam och Jhonny! Och simon selfklaren. Och David ja. Haha. M.m. = Många människor. IMORN FREDAG, VILKET BETYDER ATT DET ÄR HELG SEEENNNENENENENENENENEE!!!!11

21juli

Ja, 21 juli, INTE 23e...! HAH. Vaknade halv 5 imorse igen. Det här går strålande ju! Jag klev upp direkt och satte på mig kläder och gick upp och käkade. Lagom klar till att borsta tänderna och sitta och inte göra någonting i 10 minuter... Men påväg mot jobbet var jag i alla fall, bussen gick 05.14. Men dagen flöt på, en aapskön dag. Den sista timman gjorde vi inte ett skit. Gick runt och soppade lite. Satt och snacka i fikarummet. anyheeeew, skulle träffat Frida idag, men så blev det ju inte, nickepickepöööö. Istället åkte jag in till stan och kollade runt och köpte lite grejer. Och nu är jag hemma, riktigt trött... Men jag ska strax ställa mig och laga lite mat. Namnam, maaaato! mmMmMmmm.. avocado herr besserwisser!

20juli

Vad innebär 20? Joru, det ska jag tala om för dig... Min namnsdag, första dagen på jobbet, money moneeey, samt att det är exakt en månad kvar till skolan börjar -.-.. Ja det var väl det väsentliga. Över till själva dagen då. Tror jag. eeeeeeh, vaknade 4.30, gick upp och käkade frukost. Blev sedan inkörd till jobbet av pappa, taaaack papi. Där fick jag arbetskläder och arbetsgöra.. Saman (?). Vi har alltså plockat med grönsaker hela dagen, jag har hjälp till några andra och träffat massa roliga människor. Kanske inte ett drömjobb, men det funkar. Hursomhelst, jag var helt slutkörd när jag kom hem, så däckade i sängen och sov till kanske för en timme sen. Och jag slutade 13.30... eh eh hehe. Nu om en halvtimme ska jag hoppa på bussen mot stan, ska in med Jenny och käka lite. Nam nam, hungrig flicka! Och så upp vid 4 imorn då tro... LYCKA TILL!!!!!!!111

utropstecken

Jag blir så fucked up i huvudet av en del grejer. Kan man inte bara stå för vad man säger? Tydligen inte. Jag brukar inte bli upprörd och jag kan inte vara sur på människor heller för den delen. Det är jag inte nu heller, men jag blir bara så besviken på att man inte kan våga vara sig själv och bara säga vad man tycker, istället för att förneka allt och snacka massa jävla blajja. För i helvete, klarar inte av se någon sakta tyna bort på grund av en jävla jubelidiot. Sen att man säger en sak och gör något helt annat, dubbelmoral! Jag kommer flippppppppppa. Dra åt helvete. Dra. Åt, Helvete.

19juli

Morrn, folks. Och nu säger jag bara Morrn, utan God. Medvetet. Lagade lite mato till mig själv nyss, eller ja, Fanny fick mackaroner. Lite snäll är jag. Annars är jag bara snål och ego. mm. sååååå imorn, vad händer då? JO, jag börjar jobba!!!!!!111 FAN VAD NICE! Åh jag längtar, tänk dig att gå upp runt halv 5 på morgonen för att jobba fram till typ två? YES! Åh, jag ser faktiskt fram emot det, PÅ RIKTIGT! yähyäh, idag... vafan händer idag? Borde duscha till att börja med, men jag tror jag väntar lite. Med tanke på att jag inte kommer orka duscha imorn bitti och jag måste vara fräsch till jobbet kan jag stinka ett tag till.. NAM NAM. För övrigt... Ja, vadå för övrigt? vafan snackar jag om....... nej, skärpning. ÅH JAG OOOORKAR INTEE. Fan vad det inte är så. Ibland undrar man ju vem som är den äldre och vem som är barnet (?)

HEJHEJ

jihgaön

det här går inte, jag kommer få damp. Blir galen. Kan inte tänka. gaaaaaargh. Panik, khangepigngm. wtf. jajajajaja. eeeeeeh hehe. bröööl. Grool!

18juli

Oh fuck yes, 18e juli var det ja. Inte skrivit på 3 dagar, FAN VAD BRA JAG ÄR! aaaaaaanyhow, kom hem i torsdag, blev mött på centralen. Åkte hem, vi åt, vi handla, vi titta på tv, vi sov. Fredag, på eftermiddagen var jag med Nickan, hon bjöd på middag, vi träffade alex, aaohm. nej det var kul. Fy jag kommer börja gråta. jaja, åkte hem. Titta på tv, nörda mig, störd som jag är. Snackade med människor som var lite sociala, sooooov. Idag, vakna, käka, städa. Sitter här och har tråkigt. Finemang.

lalala

Nu tror jag att jag är klar, for now. Ändrad bakrund, fixat så att inte bakrunden följer med när jag scrollar ner, en svart kant runt "bloggen", tid och datum, headern och lite sådäär. Vad tycks? Inte illa pinkat för att vara första gången jag verkligen lägger tid på bloggens design?

15juli

tomorrow, tomorrow, tomorrow... eller vad säger du? Då bär det av hemåt! Fan vad skönt. Jo. Anyhow, igår vart det klarblå himmel, och vaaarmt! ÄNTLIGEN. Så jag badade i havet och la mig på det varma berget. Otroligt härligt! OOOOCCCHHHH, framsteg..! När jag låg där på berget känner jag hur något helt plötsligt kliar till i nacken, och vad kan det ha varit?? JO, EN MYRA. meeen, här kommer grejen. Jag panikade inte, jag bara tog bort den lite fint och fortsatte sola. Helt jävla makalöst, saltvattnet måste ha drogat mig. Nejnej, jag var bara coollugn! eeeeh eeeeeh hehe. Jajaja, idag är det halvfint väder. vettefan om jag tar mig ett dopp eller inte... det återstår att seeee...!


ett litet lamm som befinner sig i hagen precis bredvid huset... hihih

14juli

Ja, bloggandet har haft en jävligt skön pause. Att inte behöva tänka på datorer, mobiler och annan onödig elektronik..! nej, nu talade jag lite osanning. Mobilen har nästan alltid funnits i närheten, datorn satte jag mig inte vid förrän 5 dagar efter jag kommit hit. Cred till mig! Riktigt skönt att slippa allt och alla ett tag. Mja, Jennifer följde ju med ner, men det behövdes, för oss båda tror jag. Hon åkte hem på lördagen. Hursomhelst, lite uppdatering om vistelsen här kommer nu...
   Dagen vi kom ner badade vi så fort vi bara kunde. Dagarna fram till hon åkte hem var det inget vidare badväder, så det sket sig ju rejält. Though, vi åkte till Liseberg, på torsdagen. Riktigt kul! Jag och Jenny är f.ö. vänner igen... Thank God!! Var på smögen-bryggan igår, ÅH, vad jag tycker om att gå där, förutom när småsyskonen bara gnäller och inte gör som mamma och pappa säger, då vill man bara därifrån. Och heller inte när de ska handla skaldjur och liknande. FY. Det har varit mycket kortspelande, tiden här nere. Thumbs up! Pingisbordet är tyvärr inte uppställt då farmor bil och farfars båt står i garaget.. Suck. Åker nog hem på torsdag, vill inte vara här längre, jag vill hem!

(Jag kommer nog mer skriva av mig lite nu ett tag framöver, känns som att det behövs mer än att de som läser, a.k.a ingen, ska behöva läsa om vad jag gjort en dag)

hejhej

6juli

Toooooday, vaknade upp med Frida sittandes breve och gnällde över att det var dags för mig att gå upp.. APPFFT, jag var ju trött.. Vi var ute i natt och träffade Douglas och Anton S. Kuuuul. Fick i alla fall massa skratt som ett slut på min födelsedag! Och tack alla för gratulationerna, uppskattas jättemycket! Idag gjorde vi inte så mycket, vi skulle sätt på bio ikväll, men det fanns inga platser kvar.. Så det får bli när jag kommit hem igen. På tal om att komma hem, från vadå? Joooru, landet. Jennifer åker med imorn, så jag behöver inte sitta helt ensam på tåget inte! whiho. Kommer hem 15e kanske? Det hoppas jag på innerligt.. jajajaja, vi hörs kanske under tiden jag är där, eftersom att datorn följer. Jag hoppas dock inte bli sittandes där så mycket, och jag hoppas på strålande väder.. Hare gött haj!


5juli

och dagen är kommen, det ante mig. Hystericle happy.. eller? yähyäh, familjen sjöng och väkte mig runt halv 11 (?) fick en Ipod och en svenskordbok (y) Så nu håller jag på att ladda över massa låtar inför my big trip på tisdag eller onsdag. ah eller big och big, ska sitta på ett tåg i all evighet ensam, då måste jag ju ha musik i öronen... eh eh hehe. Såååååååå vafan ska jag göra idag? Frida skulle jag tydligen vara med ikväll.. En annan får jag inte tag på, mf... Men det blir väl som vanligt, födelsedagen är bara en dag bland alla andra! Nothing special! whiho

4juli

Ja släkten var här till klockan 22 eller något..? Though, ingen sa hejdå förutom Tina, Johan och Andreas. Kuul. Jag kommer upp och inser att ingen är där? Jo, mami då, men hon satt på toaletten.. yähyäh, fick lite pengar och ett presentkort på farsta samt ett armband + halsband (Y) Fina krääjer. Jennifer sov är i alla fall, bjöd hit henne igår på middag och tårta och så.. hihih hohoh höhöh. Ska baka ytterliggare en tårta idag, och sen imorgon är det ju en viss persons födelsedag.. hm.. undra vems?

3juli

Vafan gör jag vid datorn? Vad i hela friden gör jag här? Jag har städat det mesta i badrummet, hjälpt david städa hans rum, dammsugit lite överallt, och har tömt samt fyllt diskmaskinen. Men ääändå så är det massa saker kvar. Blööööööö, hehe. Mami och papi är och handlar... presenter. Hihih hohoh höhöh! Och fanny den sablans skitungen, har fastnat för Wonderchild med Christian Walz. Den går om och om i ett. Sinnessjukt, jag kommer behöva bli inlagd på reeeeeehab. Yähyäh, nu måste jag fortsätta så att inte mami blir suris...


jag älskar dig

2juli

Frida drog rätt snabbt, hon skulle hem för att käka lunch med sin syster, buus! Så jag följde med familjen till strandbadet, ÅH SÅ SKÖNT! helt jävla otroligt! jajajaja. Vi kom hem runt fyra, sen åkte jag och mami och köpte ingredienser samt middag. För jag ska bakakakakakakakakakaka ikväll. Eller ja, direkt efter vi käkat. Vilket vi ska göra alldeles strax. Anyhew, imorgon kommer släkten. Therefor the baking. För jag fyller ju minsann år på söndag.. eller gör jag?


skitungen som aldrig ville gå upp ur vattnet. Stackarn, precis som jag..

1juli

waaake up, frullebulle. Gott! Sandra gick hem i samband med att jag åkte in till stan. Var där ett bra tag. Vi köpte glass, för varmt var det ju absolut inte.. ABSOLUT EJ! Näääääääe, höll på att dö av värmeslag. jajaja. Åkte hem lite över fyra. Duschade och mötte frida i centrum. Köpte korv, korvbröd och marschmallows. Sen åkte vi till alby och grilleririllade. NAM NAM. Vi har en hel del tjejer. Så fick jag träffa Jooonte, och anton. Även alex! Whiho, fyyyyy för det här! yähyäh, så drog vi runt halv 11, blev hämtad av mami. Frida sov här.. mjaa, det var väl dagen. Förutom att Dominique, som även kom till grillningen, FYLLDE ÅR IDAAAAAAAAAG. GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS! hehe.

30juni

Idaaag, jaa, då var jag med Sandra. Vi åkte in till stan too. Tog oss en café cooler och en glass. Gick runt lite, satte oss på berget vid Zinkensdamm.. Myyyyyys. Snackade massor och sen blev vi bjudna till Danne. så dit drog vi på kvällen. Kul! Mohahaha. eh eh hehe. Jamen alltså liksom baaaaaah. eller? elllller. Kind of. Typ. Anyhew, vi kom hem runt 1 eller något sånt. Sen sov vi..!


b.e.a.uuuuutiful

RSS 2.0