31augusti

Jag är orolig. Det verkar som att fler och fler i tyresö insjuknar. Hampus har åkt på riktiga svininfluensan, stackars du. Jag har nog fått en lite lättare sväng av svininfluensan. Fick nyss höra också att första dödsfallet i Sverige av svininfluensan skedde i fredags. BUHU. jag kommer döööö. 85 dödsfall i hela europa, aaah. Jag KOMMER dö. Nääe, sleep all day and WAPOOOM all night. (mamma mia). Näe, jag måste bajsa.

Influensansvin

JAG FUCKAR UUUUUUR. HAHAHA, PATETISKA JÄVLA FAGELA. SHEEEET. JAG SEJFAR.
   fått flunsan också, typ. inte okej. inte kul. Hoppas inte måns och putte blivit smittade nu. Kom f.ö på delad sistaplats med Alkis på bowlingen. Putte vann, Måns kom tvåa. Fan att inte jag vann, då hade jag blivit bjuden på grönan. Fuck.


badass

klockan är halv 3 inpå den nya dagen, dag nummer 29 i augusti månad. Orkar inte berätta hela dagen så det blir förkortat. Jag har tittat film. När det kommer till den 28ende (senaste dagen) så orkar jag inte berätta hela dagen här heller. Men efter en lektion åkte jag in till kahalani, asgrymma människor! drog hem till måns, fick träffa hans familj, käka där. Sköna lirare. Vi drog till Linus Grudd där victor, lillis, mickmack, malin var. robin var där till en början, sen drog han. Det var verkligen supersegt i början, men sen vart det apkul. Nu ska jag hoppa i sängs. Godnatt. Och JA, JAG ÄR BADASS.


oh yeeeeeeeaaaaaaaaah


27augusti

Först och främst vill jag bara berätta att Lam fick en dotter igår. Så GRAAAAAAATTTTTIIIIS!!!! Sen vill jag också säga att jag är klar med Svenska läxan, GRATTIS till mig! Neuman fyller ju år idag också, stort GRATTIS till dig!
   Jaja, höll på att komma försent idag. Dötrött. Borde egentligen lägga mig och sova nu för att orka upp imorn. Men eftersom att jag alltid har ursäkter att komma med för att jag inte skriver, bestämde jag mig för att faktiskt skriva. Smart va? Skoldagen var lång. TRÄFFADE JENNIFER IDAG, WHIHOOOOO. Men hon har en ny bästa kompis :'( fuck you. Var hos optikern idag. Fick en remiss. Måste till en specialist -.- SUCK. Ge mig de där jävla glasögonen så är det klart sen -.- Åkte bil på kvällen, KUL. Fan vad det suger att åka bil hit och dit. BLÄÄÄH. OCH JA, JAG HAR PMS!!!!!!!!!!11111


26augusti

snart är augusti över också. Det var fasligt vad tiden går fort. Tog med mig idrottskläder i onödan, fucka ur. Glömde vattenflaskan i väskan när jag skulle in på lektionen, fucka ur igen. Fortfarande ont i tuttarna, fuckar ur hela tiden. Har haft tokryck hela dagen. Fast jag har varit glad. Moahaha. Hade ensemblespel idag igen. Fick lära mig bas. Lyckades skrämma en kille i tvåan som går estet idag också, HAHA. Förlåt, tvångstanke... ellllller? Gick till nordea efter skolan, får ett nytt kort snart. Gick till vårdcentralen, fick en tid på fredag.. grattis till mig. Bock och tack. Ska på synundersökning imorn också, finally. Får antagligen glasögon (läs isf tror jag). Ska antagligen träffa Mr. X ikväll.

hejhej


25augusti

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖN. MEN VAFAN, KORTET FUNKAR JU INTEEEEEE. AAAAAAAARGHHHHHAHAHAHAGHGAHGREGÖEJ FOIEQHGQ POEGWHPOIEWGJGBOUW GHGIOEWQ. Är så JÄVLA förbannad. Är det ingen som märker att jag blir lite fnissig när jag är arg. SÅ ÄRE. Jag är pisslack. Höll på att komma försent idag. Började 8.15. Gick till nästan halv 5. NICE. Massa hål hela tiden. Missade gemensamma sången också. Grattis till mig. Träffade på maaaaassor av vänner i skolan. Fick en bamsebamsebamse kram av Anton att jag höll på att ramla. Jag hatar dig ska du veta. Men ändå inte. Sucko. Efter skolan hände det där med kortet, spark i magen när jag redan låg ner. Sen ytterligare en spark i huvudet för att nordea jävlarna hade stängt. Så jag åkte till Nacka Forum. Måns var snäll och följde med, tack. Men där blev jag misshandlad. Those basterds. Deras nordea var också stängt. Så vi åkte hem igen. Dagen låter ju alldeles prima, inte sant?


AAAAAAAAAAAARGH SUUUUUGER

fyfyfy

jaa, fy på mig. Jag är olaglig. Jag laddar ner filmer. Fy! Har precis tittat på 8 mile... moahahahaha. 313 detroit yes. jaja. Familjen Larsson var väl inte så långvarig, men då kom mormor istället. Min söta urgulliga mormor. Jag gjorde cockporn (popcorn för r-tardsen). Prata en stund med Frida i nallen också. Senare ska jag träffa jennifer, hoppas jag. Undrar vad hon har att dela med sig av, hehe.


wöwöwööööw

23augusti

God morgon.
Det är verkligen helt underbart att vakna till att solen skiner. Sommarn var ju över? Sov lite extra länge idag. Fick min mens, och då är jag alltid extra trött den natten. Jaja, igår vart att sitta och mysa med familjen. Skulle hört av mig till Mr. X för att ses. Men jag fastnade ju för Mahjong. Inte med flit dock. Ville klå mamma... Suck. Anyhow, har fixat med frostwire, utorrent och liknande. Måste bara förstå hur grejerna funkar, hehe... Om en halvtimme får vi lite gäster. Familjen Larsson kommer hit för första gången.. Grattis till er. Får se, träffar antagligen jennifer lite senare, och Mr.X ville ses ikväll igen. Men nu måste jag hoppa in i duschen.

puss och kram och slick i pannan, eeeeeh

hööööst

mjaa, när man väl accepterat att det inte längre är sommar. Välkomnar man hösten med ett hjärtligt TJA. Höstens kläder är riktigt snygga måste jag säga. De mörka, stora halsdukar, tighta jeans, mörkt mörkt mörkt. Och nej, mörkt och svart är inte alls fult och tråkigt. Det kan vara assnyggt! Tror jag har hittat min jacka. Bild kommer!
  jajaja, vill f.ö flytta. Inreda med eget hem, ta hand om mig själv. Längtar till den dagen. Ska bli så fasligt roligt. ååååh. Inte så långt kvar nu. Står i kön i Tyresö Bostäder. Skulle sitta fint att ha en av de nya lägenheter som kommer ploppa upp snart. De har ifs inte bestämt sig med ritningen. men den första ritningen är helt underbar. NAM NAM. Ååååh. lackar ur fettttttttttt. Vill ha tagit studenten. Vill va över 18. Vill så mycket.

22augusti

Nu måste jag börja skärpa till mig. Även fast det är på ett sätt positivt att jag inte bloggar, det tyder ju bara på att jag inte sitter vid datorn så mycket, utan faktiskt GÖR något. Och då får faktiskt bloggen ta stryk, det är okej.  Men, Jennifer ser gärna att jag skriver så att hon kan läsa. Så jag får uppdatera när jag har tid och orkar. Nu dvs.
   Började skolan i torsdags. Det här blir nog bra. Hoppas jag. Vi är 15 stycken. Fast vi är en basgrupp. Med det menas att vi kommer att dela i princip alla lektioner förutom musik tillsammans med Medierna. Det blir perfa. Igår hade vi ensemblespel och körsång. Det gick ju väldigt bra för mig, men tanke på att jag inte alls har hosta. Nejnej. På kvällen var vi i alla fall hos Sebbe. Det var skoj. Vi käka, spela kubb m.m. Vaknade vid 11 imorse. Så då tog jag farväl att Mr. X och mötte upp mamma i centrum. Hittade två par bågar. Så nu ska jag göra en synundersökning på torsdag 16:30. Moahaha.
   Ska med la famille till tantolunden på något matmarknad. Det blir väl trevligt, förhoppningsvis. CATCH YOU LATER.

hejhej

19augusti

Det här är inte okej. Verkligen inte. Inget är okej. Skolan börjar imorn. Fick min lönespec idag, sucko. Min lillebror vägrade sluta gråta tidigare idag. Jag sitter och tittar på Nickelodeon just nu med David. Inte okej. Har inte uppdaterat på nästan en vecka. Inte heller okej. Mycket har hänt. Jennifer och Fredrik hade sin 13 månadersdag den 16e, grattis till er turturduvor. Idioten har inte sagt något fortfarande, grattis till idiotpriset. Fanny har fixat ljud och tv i sitt rum bredvid mig, grattis till dig stumpan. Jag har färgat håret, grattis till mig, äntligen. Frida fyllde 16 i söndags, grattis till dig. Och Måns fyllde ju år i måndags, grattis till 18 år.
   De här dagarna har väl bestått av samma människor på olika dagar. Frida, Jennifer, Robin, Måns, Alkis, Fredrik, Fridas urgulliga familj, Jennifers underbara familj. Inte samma dag dock. Lite utspritt om man säger så. Kan två eller tre dagar. I lördags var det överraskningsfest  för Frida. Det var kul. 5-kamp, supergod mat, och supergoda efterrätter. Sov hos henne på kvällen, vaknade upp av att hennes familj + Malous pojkvän kom och sjöng för Frida. Hon blev glad över presenterna. Igår var jag med Jennifer. Vi hade kul. Mycket skratt.
   Imorn, ja, vi får se hur det går. Tycker det ska bli spännande samtidigt som jag har ågren. Vill inte att sommarn ska vara slut redan. Jaja. Hörs senare. Ska äta hos Familjen Hernestål idag. Nam nam.


sjusovare. Jotack.

14augusti

"I got a feeling in my heart. My life can really start" - All because of you, Sunrise Avenue

seeeeeeeegt. om mindre än en vecka börjar allvaret. Inte kul, inte kul. NÄ. vad har jag haft för mig de senaste dagarna? hm......... Ja just ja, det vart inte martin och linus -.- de sejfa ur. Var med Clara den 12e. Jättekul! Vi hookade up vid gullmars. Åkte vidare in till stan för att se på bio. Men så vart det inte. Vi åt istället. Sen gick vi runt och nörda oss. OMG EN FJÄRIL I RUMMET... AAAAAAH. EEEEEH. Den är fin. JAJA. Jag köpte en parfym... Avril Lavigne. Kan inte bestämma mig för om den luktar gott 0.o yeah. Igår, vafan gjorde jag igår? Ja juste, efter att jag blivit hemskjutsad kutade jag in i duschen med kläderna på, och slog på duschen. Blev blöt. Neeeeej, det gjorde jag inte. Vafan ljuger jag för? Luras är kul. Vid fem var det samling i bollmora kyrka. JULIA MÅR JÄTTEBRAAA. Blev så jävla glad när jag såg henne. Helt underbart. Frida åt hos mig. På kvällen var jag med Robin, Alkis och Måns. Det var kul. Vi tittade på Australia ici. (Ici - här). Och käka massa cockporn. Nej, det var jag. Nu ljög jag igen. Jajajaja.
   Ska snart hooka up med Nickelinickan också. whoho. Jennifer måste prata med diiiiiig. Ringringringring. Eller träffa mig senaaaare????????????? Present måste fixas till Frida. Moahahaha.


Konstig känsla. Saknar Jennifer :/

10augusti

GOOOOOO'MORGON. Nej, förlåt. Jag har varit vaken i 2 timmar! Gick upp, gjorde frulle (mackor, juice och HONUNGSMELON!!!!!!). Nam nam............. Idag ska jag vara med Martin och Linus. Spännande. De ska höra av sig när de har tränat -.- seeeega människor. Men det blir säkert bra. MoeHEHEHE (jennifer.......)


this is mango, though

9augusti

Efter att Frida åkt hem, så la jag mig ute i solen med lite musik och tog det lugnt. Fick även ett ryck och började plocka vinbär. Får göra en paj antingen idag eller i morgon..! Jaja, hoppade lite senare in i duschen. Sedan åkte jag ut till Notholmen där Lucas hämtade upp mig på vatten-skotern. FANVAKUL. Så kom vi till hans hus där Måns och Putte var. Och självklart hade de på sig vardera våtdräkter, haha! Jag hade ju då inga badkläder med mig, *pling* snilleblixt. Så jag fick låna Antons badshorts, så jag badade jag med. Sen åkte vi ut med skotern och R.i.b-en. Lucas, Putte och Anton pkte wakeboard. Fast Putte kom aldrig upp på vattnet.. Blev f.ö helt nerstänkt av att Lucas (och Putte som medresenär) åker förbi oss i båten med snabb fart. Och vatten-skotrarna är inte nådiga med sina vågor de sprutar åt sidorna märkte vi. WOOOOM så hade vi hela vattnet över oss. Blev rätt kallt, funderade på att klippa gräsmattan på armarna. HAHA. Nejmen det var riktigt kul. Fick låna en STOOR t-shirt av Måns samt en tjocktröja av Putte, bock och tack! Så fick vi käka middag där, tack så mycket! Efter maten tittade vi på tv, jag valde Sex and the city.. moahaha. Det gillade inte de andra, så de bytte till fantastic four. och så kom polly, nej jag menade gb. men polly lät kul i mitt huvud. Fick skjuts hem av gb också, taaack så mycket!!!! Sov i princip direkten.

9augusti - morgon

... blev jag väckt av att Frida hade något riktigt jävla brutalt hemskt att berätta. Fick veta att en 15-16årig tjej hade blivit knivhuggen natten till "idag" i krusboda. Jag blev riktigt förbannad och otroligt orolig över vem det kunde vara. Fick bara någon timme senare veta att det var Julia Eriksson, som jag har gått i samma klass som. Ååååh, då blev jag ännu argare och började söka information om vad som hände. Hon och en tjejkompis hade varit påväg till någon som bodde i krusboda i en radhuslänga, då en maskerad man (som var svart från topp till tå) hade hoppat fram ur en buske och knivhuggit henne i magen, bröstet och ett till ställe. Han hade senare sprungit därifrån. Hon kom in till Karolinska runt klockan 2 med en punkterad lunga. Allvarliga skador alltså. Men just nu är läget stabilt. Och jag fick höra igårkväll att mannen har angivit sig själv och erkänt. Tack gode gud.
   Jag hoppas verkligen du klarar dig Julia. Jag tänker på dig och håller tummarna. Jag vet att alla säger så, men jag vet att du behöver massa stöd nu. krya på dig nu!


8augusti

Eftersom att jag sov över hos Jennifer, vaknade jag självklart upp där också. Vi gick upp runt 11-12 (?). Åt lite frulle och gick ut i solen. Satt på trallen, dingla med benen i vattnet. Och självklart badade vi lite. Jag fick flipp när jag såg massa myror, vilket inte är något att skratta åt. Hoppade i poolen och var urtöntig. Herre min skapare. Vi var väl där i stort sett hela dagen. Åkte en sväng till lidl på jennifer MOPED. Åkte även en till sväng några timmar senare hem till mig där jag skulle fixa lite grejer inför kvällen. Kvällen spårade ur något så fruktansvärt. Vi firade Nillan och Frida vid Skrubbabadet. Träffade dock väldigt många människor jag inte sett på evigheter. Det var roligt i alla fall. Frida följde med hem till mig och sov över. Jappjapp. Morgonen därpå...

7augusti

Eftersom jag inte har skrivit något på några dagar (listan utesluten) så är det nog dags att jag kör ett litet race med uppdatering. Typ. Tror jag. Hursomhelst, den 7e augusti (i fredags), var det sista dagen på jobbet. Vilket var lite jobbigt.. Vet det mesta nu av det jag bör veta om när man jobbar där, så SLUTAR jag? det var det värsta. jaja, dagen var rolig. Fick en present av Robban också. Eller ja, jomen en present! Duffy-skivan. Tackar tackar. Snackade lite med Nichlas och i torsdag, freaking father. Käkade en fruktsallad som var heeeelt ljuvligt god, tack pappa. Fick TVÅ glassar av Lam, bock och tack. Men den där jäveln David hade ju jobbat natt, så han var ju inte där på dagen, så fick inte säga hejdå till honom, tack så jävla mycket. Höhö. Fick f.ö träffa på Jhonny en sista gång också. Go'morn på dig med.
   På kvällen var jag med Jennifer. Självklart åkte vi in till stora staden och luffade. Nejmen nu fick jag äntligen min Café cooler. MoaHAHA. Och bomba en stackars person med sms, (han hatar mig btw, det gjorde det ännu roligare). Sov hos jennifer också, busfrö.


nostalgikick

jamenjaskabara

håret var tvunget att torka, mer behöver du inte veta, ENJOYYY

Personligt
Namn: Hej, mitt namn är Emma, vad heter du?
Kön: tös
Ålder: 16
Längd: INGEN aning, 160 cm taget (perhaps 158-159cm) 
Vikt: EEEEEEH, 43-44 kg (?)
Hårfärg: brunt med lite inslag av rött, typ kastanje. må ske
Ögonfärg: Någon har tagit två färger och blandat ihop'rom. Grön-blåa.
Civilstånd: Nääeeeeeeeeeee
Skostorlek: 36 mm!
Familj : MM SAJA
Vänner: JAPP
MSN: gief, icke
Lunar: jaaaaaaaaaaa
Humör: hej tröttttttoeoeoe
Vänner
Välj en vän som...

Du litar på: I liter? ah, 10 liter each, minst
Får dig glad: ja, annars hade det ju vart tråk
Du skrattar ofta med: fan ska jag rabbla upp Jennifers namn exempelvis eller? FANVAJOBBIGT 
Är saknad: MISS YOU
Du vill träffa: MENJAHARJUINGAVÄNNER
Du känt länge: nääääeee
Känner dig bra: eeeeeeeh, mina närmaste känner mig jättebra.
Du gjort mycket med: HEHEHEHE

Kärlek
Civilstånd:
SINGEEEL, PÅ LISTETTAN
Sötnosen för tillfället: varför ha EN sötnos, när man kan ha FLERA????
Har du gråtit för att du varit arg?: NÄÄ
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: nej
När grät du senast?: KOMMERFAKTISKTINTEIHÅG. okej.
Har du varit riktigt kär?: ja..................
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte? neeeepp
Menar du det du säger?: JAGÄRÄRLIGFULLTUT, PÅRIKTIGT

Ditt eller datt
Pengar eller kärlek?:
 Hm..........
Singel eller förhållande?: HMMMM, tredje val tack?
Sola eller bada?: badabadabadasolabadabada
Mobil eller dator?: EEEH eeh
Gröna lund eller Liseberg?: MIX
Mc Donalds eller Burger King?: fetmat, KEBAB
Fotboll eller innebandy?: för jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan
Flyga eller åka båt?: BÅÅÅT

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?:
 HIHIHIH JAA
Har du varit kär i din bästakompis?: nej
Har du ljugit?: ALDREEE
Har du fuskat på ett prov?: intevajakommerpånej
Har du berättat vidare en hemlighet?: deeeeeeharjagnog, menaldrigförattvataskig
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet?: Mami knows everything, i alla fall i efterhand.........
Har du en hemlighet som bara du vet?: HIHIHIH JAAA IGEN

Resor 
HAR DU ÅKT
Tåg?: NÄÄÄÄ
Båt?: R.I.B
Buss?: HEHEHEHE
Har du bott utomlands?; NEJMENFRIDAHAR
Vart isåfall?: HONBODDEPÅGRANCANARIADENJÄVELN </3
Kan du något annat språk?: alla språk förutom engelska
Vart vill du åka? utanför sverige, helst de varma länderna.........
Rik eller fattig?: FATTIG

Har du...
Eget rum?:
 JA
Egen TV?:  HALVT
DVD?: JA
Dator?: EN ALLDELES EGEN
Mobil?: tvåååå
Telefon?: hemtelefonen tillhör ALLAAAAH
Över 2000 kr?: JASAJA
Pool?: NEJ, och inte badkar heeeeller
Studsmatta?: Både studsmatta och säng
Cross/moppe? ; GE MIG REIJUUUU
Pingis/biljardbord?: PÅLANDET HIHIHIH
Jacuzzi?: NÄÄÄ
Märkeskläder?: VENE 
Smink/smycken för över 5000 kr?: HIHIH NÄÄÄ

Dagens
Kläder?:
 skön sval klänning
Smink?: NEPP
Humör?: trött, annars GLAD SOM VANLIGT
Gjort?: HARD WORK WORK
Göra?: SLEEEEPYTIME

6augusti

"We could leave this town and run forever" - Ocean Avenue, Yellowcard

Dra. Mig. Baklänges. Vad är det här? Vafaaan. Det är för i helvete den 6e idag!? Sista dagen imorn på jobbet *sne*. Suuug. Även fast det ska bli skönt att slippa gå upp så tidigt, så är det kul där! Assköna människor, man känner att man gjort något av dagen, får maassa skratt och "vänner" (?) som jävlas hela tiden, men ändå på ett sätt så att det är kul. Vilka fan har vattenkrig och vindruvor krig med varandra på jobbet? Vi..! Jaja.
Skrev inget igår, fanns inget att skriva om. Sov i princip Hela dagen efter att jag kom hem från jobbet. Var vaken endast för att gå på toa och käka middag, sen sov jag igen och vaknade en halvtimme för tidigt imorse, utan väckarklockan! Går f.ö själv nu, och plockar. Är riktigt stolt över mig själv, för första gången (?), faktiskt! Javisst, så äre.

Over and out, peace


peace var ordet

truth or dare?

"You can spend minutes, hours, days, weeks,
even months over-analyzing a situation;
trying to put the pieces together, justifying what
could've, should've, would've, happened. Or you can just
leave the pieces on the floor and move the fuck on"

4augusti

"men jag önskar inget hellre, än att du gör allting mot mig snart..." - Du får inte, Sonja Alldén (?)

åh, jag har verkligen ångest, och ågren för de saker jag inte hunnit med i sommar. Skolan börjar, kommer gå åt helvete. Åh! Blir alldeles deppig när jag tänker på't. Gick upp halv 5 idag, kom till jobbet i bra tid som vanligt. Jobbade med Lam på "förmiddagen" (från 6-9). Sedan Robban igen. Fick också höra att jag och Robban hade vart överlägset bäst igår med att plocka antal rader. Fan vad grymt! Imorn är det onsdag, helt sjukt. Nyss var det söndag. Jaja, vad gör man? Inte ett skit. Efter jobbet åkte jag med pappa till bagarmossen till deras lokal, fick bära ett par lådor hölster (en i taget dock, de var tunga!). Sen så kommer Jennifer perfekt time:at när jag och pappa kommer hem. Då ställde jag mig och gjorde gröt, NAMNAM. Sov lite när jennifer åkt hemåt med sin SUPERDUPERFINA moped. Fanny har f.ö undangömt ett par av mina grejer som jag fick nu! Varav skolfoto från tvåan eller trean. Kan ta kort på det och lägga in det sen. Fan vad jag har förändrats, jag var ju söt när jag var liten! Vad hände? Moahahaha. Nästa anhalt, duschen!

3augusti

"He knelt to the ground and pulled out a ring" - Love story, Taylor Swift

Måååndag, jag var förvånande pigg imorse, gick upp och duschade så fort telefonen börja ljuda. Det är vecka 3 på jobbet, vilket betyder 2 saker. Nr 1: Min sista vecka *sne* och Nr 2: Den här veckan ska jag gå med Robban. Jaa, vad har jag att säga idag då? Jag är på topp-humör, Dominique kan göra under. Tack vännen. Fick min Café Cooler. Snackade maaaaassor. Snackade med Simon idag också, nu har ju hans bror (FÖRLÅT DÅ, låtsasbror åkt hem), så då fanns det tid att sitta och blajja under rasterna. Skön lirare. är f.ö expert på grönsaker och frukter nu, kanske inte världsbäst på att kolla att jag ska väga nektarinerna (förlåt så jävla mycket! ah juste.. förlåt.) Internt, fan vad det känns bra. Att inte alla vet vad jag snackar om, att man har ett ställe bara jag vet vad som händer. Lät lite ego, men så menar jag inte. Skönt att stå lite på egna ben osv. Geekade mobil idag, bilder alltså. Jag blir inge bra på bild *happyface*. Körde en bild à la jennifer, jennifer vet vad jag menar om jag säger header och balfrisyr. Hehe, var tvungen. Puuuuuuuss på nästippen, jag älskar dig!


au naturelle, uppsatt, trötto. Kan det blir bättre?
orkar inte bry mig om att bilden är grotesk, det är ju trots allt så här jag ser ut...

2augusti

"You're everything I thought you never were.." Broken-hearted girl, Beyonce

Dagarna susar förbi, och jag hänger inte med. Jobb imorn, måste sova. orkar inte skriva något, vem fan vill läsa vad jag skriver? Vill ha en kram, men ingen förstår. Ingen. Fan ska jag göra? Börja jobba på heltid, skita i skolan? Ge upp mina drömmar? Jag sjunger inte speciellt bra, det gör jag inte. Lögner är det värsta jag vet. Truly. Flytta från "Tuffa Tyresö"? - Svar ja tack. Saknar Ann-Marie. Träffade f.ö på Jacob igår, fy bubblan, sen såg jag Cristian, börja nästan gråta. Vad i helvete? Måste prata med någon.. Men vill inte, klarar mig bra själv. Stor och stark är vad jag är... "Lillen". Jotack. Och nu vet jag också, tackar för svaret (ironi). Vill vara vuxen, eller ja, runt 20 i alla fall. Varken äldre eller yngre. Vill flytta hemifrån, vill ha ett eget jävla liv, utan omogna jävlar som inte vet hur man beter sig? Jag ger upp, jag ska styra upp mitt liv, skita i de oväsentliga och bli homosexuel, eller nunna? Nääe, tror inte på Gud. Hejhej


1augusti

"C'mon and let my lips do the talking" - Payback, Backyard Babies

nejnejnejnejnejnej, spåååååra ur något så fruktansvärt!!!!! augusti, HELVETE också. Det var den sommarn det.. Jaja. Igår slutade med att jag träffade jennifer i centrum. Så åkte vi vidare till alléplan, där vi mötte andreas (jennifers pooooler). Så åkte vi hem till honom och var där ett tag. Han duschade, Jennifer dansade, och jag var bara knäpp. Så åkte vi vidare till Handen, hem till Alex och var där med ett par andra. Jag kom hem runt 2, eller rättare sagt 10 i 2. Orkar inte gå in på detaljer alls. Istället fortsätter jag med min historia om när jag vaknade, vilket jag gjorde halv två idag. Sköönt att få sova ut! Och under dagen har jag bara tagit det lugnt, städat, snackat vett med Ida och David, samt garvat ihjäl med dem. Pratat lite med mami... Jag älskar dig.

dot dot dot

Is this where the road ends? Need to know, but I don't know if I want to...

RSS 2.0