Rubrik

Mitt tillstånd just nu:



tips: är du en känslig person som lätt gråter när du tittar på film, se då för guds skull inte "skicka vidare", eller "pay it forward" som den heter på riktigt. Inte kul när man sitter där och inte kan sluta. Over and out.

31maj

Idag vaknade jag vid halv 12 igen. Var ju tvungen, fick inte ligga kvar längre. Och gästerna kom vid 12. Kul att träffa dem ibland också. hehe. Alla kom förutom familjen Wallén, då ingen kom. Men mötte däremot Mickis i alby där jag nyss kom hem ifrån. Var där med jenny. Vattnet är asskönt. Take a swim vettja! Moahaha. Nu blire grillerilill. Ikväll har jag däremot inga planer alls. Antingen stannar jag inne och bara tare lugnt eller så kanske jag träffar någon rolig människa. Får se hur det artar sig........... Goodbye suckers/fuckers.

30maj

Jag har bestämt mig för att skriva om igår som ett alldeles unikt inlägg. Alltså, ett eget. Mja. hehe.
"Idag" väckte Frida mig vid halv 12. Vi gick ut och la oss på studsmattan och båda fick en härlig brun färg. jag sprutade vatten på 'na också. Så kom Jenny runt 1 någongång och stannade ett tag. Sedan drog hon och Frida till alby och jag åkte till mormor... käre mormor. Firade henne med smörgåstårta (som jag dock bara smakade en tugga på), och massa bullar. Fyyyyyfaaaaaan vad goda!!! jaja, på kvällen åkte jag, Jenny och Frida till södertälje. Där var vi med David, Patrik, Oskar, Alex och så kom någon lars och så. Det var aaaaaasroligt. Mysis. Ja, så drog vi vid drygt halv 12. Och kom hem kl. 2. Hoppade i säng direkto!

29maj

ojojojojOJ. hehe. Har inte skrivit sen i tisdags (a) menmen, kan dra dagarna i korthet:

Onsdags: Då hade vi cp dag hela dagen. Hade typ inget att göra. Hade franska nationella. Hoppashoppas på bra resultat. Efter det åkte jag och jennifer in till stan. Vi satte och först och käka litelelite mato. C'était bon! Sedan gick vi till gallerian och kollade i affärer hehe. Sedan tog vi en lite fikelifika, fuck nu höll jag på att skriva fikus igen -.- HAHA. Jag tog en FRAPINO (jennifer) och jennifer tog sig en liten chailatte. mums. osv osv...

igår: Slutade vi tidigare, så jag och jennifer gick och gymma. FAN vad vi är BRA. hehehe... Sedan efter min stressiga middag och dusch drog jag till Crazy night, VARMT. Burn baby burn. eskilibollebillibombaha. HAHA. Såg kul människor.

emellertid, idag efter idrotten så åkte jag och jennifer hem till mig, hämtade min bikini, åkte till centrum, köpte daimglass och åkte hem och schteeeeeeeekte hos Jennifer. SCHTEKO. Mja. eh. hehe haha hoho hihi höhö.

OCH IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG FYLLER BROR OCH MORMOR ÅR. GRAAAAAAAAAAAAATTTTTTTIIISSS PÅ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ALLTSÅ!

26maj

Fan vad jag är MÄTT! Jag har inte varit såhär mätt på läääääänge. hehe. Sitter vid tvn och tittar på barnkanalen, eller ah.. mina småsyskon tittar på barnkanalen EH! Var först och solade med Jenny efter skolan, sedan drog vi in till stan. Gick och kollade i MASSA butiker. Hon hittade väl en som hon kanskekanske are going to buy. Yesyes. Ikväll är tvn spikad, först fula bettan och sedan desperata hemmafånar. Toodée?


Dag Otto... hehehe

pictures

Så här har ni henne, with the famous hair.
Hon bad mig lägga upp dem. So don't blame moi.
Moahahahahahahaha





bloggo

Jag är klaaaaaaar med astabil vipp-skiten. yes i aaaam. uuuuuuuuuumpetjoll. Dag-otto. Föööföfööföföööfaaaen. Jenny skulla ha hört av sig också, men icke sa nicke, de hava ho ikke. Så nu sitter jag och tittar på Dag-Otto på 4an. Så äävla (sk)ön. Ska nog plugga lite elektronik, sen får det vara bra för idag. Keep in touch, styvelse!

25maj

and the money has reached the goal, my account! yeeees sir. Vaknade för kanske 1 och en halv timme sedan. Har käkat och sitter nu med mina "läxor". Sitter och pluggar fysik... samt håller på med den här jävla vippan. whiho. c u later.

24maj

Så var det söndag. Though, det skulle lika gärna kunna klassas som en lördag för min del, eftersom att jag är ledig imorn. Så jävla skönt. Det får la bli en plugg-dag har jag bestämt! Så ska jag träffa Jenny senare samma dag, imorgon alltså. Idag blev jag väckt typ 13.30. Jag är verkligen helt slut.. Anyhow, jag följde med la famille till Tyresta. Jamen det var ju superkul..! Eller inte. Pissmyror överallt, fyfan, jag klarade inte av det, pinsamma jag. Så jag gick och satte mig i bilen, lite säkrare i alla fall. Där satt jag i mer än en timme. KUL! Så när vi väl var påväg hem svänger vi förbi Lidl. Och nu är jag hemma och har precis gjort tzatzikin... MmMmmmmMMMmmMm... grillat!


ett fåtal känner till det här stället.. vilket jag är glad över.
- För jag älskar det.

23maj

JA, SNART LÖN!!! Mja, härligt med lite caaaash på kontototototototototototot. Anyhow, vaknade för 2 timmar sedan kanske. Inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig runt 3, inte okej! hehe. Har käkat massa jordgubbar också, suktat mamma med dom. eh eh, stackars liten... ikväll tror jag att det blir grill, med gamla vänner från musikklassen osv. yeah. Det var fan år sedan jag umgicks med dom. Jaja, life goes on. Funo. Yesyes, höres och synes mfs.

22maj

jåhåhåhå. Sitter här i lugnan ro och ska alldeles strax gå och lägga mig. Det har varit en rätt skön dag today. Vakna runt 12. Åkte in till stan med mamma runt 14 och köpte balklänning, så kollade vi på skor sedan tog vi oss en liten fika.. (fan, nu höll jag på att skriva fikus, bara för att vrida på ordet fika. Haha) Nej, fan nu garvade jag åt mig själv. MEN LITE ROLIG ÄR JAG? eheh. Hehe. Sedan åkte vi hemmåt, träffade på Jonas och Jonte, pruttisar. Duschade och gjorde mig i ordning, then I headed off to gullmars. Och där mötte jag upp "the gang" LAME SHIT. Oh yeah. Käkade på "Fenix" Mysigt ställe, tycker om de röda väggarna hehehe.. Namnam. Sedan åkte vi hem till Sebbe och spenderade resten av kvällen där. Mja, that's about it. Måste skärpa till mig lite bara, med både skrivandet och de roliga delarna i skrivandet. WHOHO. Godnatt.


en rackabajsare på att göra bomben, whiho.. eh eh hehe

21maj

19 dagar kvar till avslutning, samt bal.. eheh. Låt det gå dunderfort så skulle jag bli glad. Orkar verkligen ingenting längre. Alla kan dra åt helvete. Fyfan för allt. Bleeeeh. Jag har i varje fall varit hemma hela dagen och tagit det lugnt, sprungit lite också..! Just nu sitter jag i soffan och degar, sweet. Och jag kan inte låta bli att längta till sommaren och västkusten. Och heller inte tills i höst då jag får börja i en ny klass, få nya vänner osv. hehe. Börja om på nytt.. yes!


här har ni mig som 12.. fuckers!
(längst till vänster)

20maj

jajajaja, bloggobloggo. Sug min kuk. Inte kul längre, fan ska jag skriva om? Mit hopplösa, meningslösa liv. Whoho. Kul att läsa!!! eller inteeee.. Åt emellertid alldeles nyss, och innan det hade jag varit med Fridaalalala. Kom till hennes skola efter jag slutat, träffade hennes skolkompisar där. Kulo! Var med när de skulle dansa vals, där helena och Tobias lärde de dansa inför balen. ÅH KÄNDISAR, på tal om kändisar så stod jag i samma spårvagn om Danny och Mattias från EMD. Klå den ni.. eheh. Hursomhelst så åkte vi in till Skanstull och gick till bondegatan till café String. Myspys. Så gick vi på fel buss, så vi hamna uta helvete. Men det var bus. Sett andra delar av stockholms stad nu. och sedan åkte jag hem och käka, och nu sitter jag här..
Slänger upp lite kändisbilder.. (är så jävla uttråkad):


Tobias Wallin  from lets dance


Helena Fransson from lets dance


de två geeksen till höger vare. Grr..

forts.

19 maj, del 2:
molnen var gråa, jag anade regn, men ändå hade jag hakan i vädret och log.
nejförfan, är det en jävla roman eller? -.- hursomhelst.. blev överbjuden till Jennifer för middag och födelsedagsfirande. Så så blev det, efter att jag och pappa delade ut lite avier. Men det däremot vill jag inte tala om, det tog oss 40 min att få ut de där, utan att dela ut dom förutom under 5 min(?) INGEN JÄVLA PORTKOD, vi ringde och gick runt som galningar, suuuuuucko. sen bar det av till jennifer. Etc. etc., kyckling, ris, sallad och BEARNAISE. WHOHO. haha.. supergott! nam nam. Badade efteråt. Sen åt vi lite tårta. Sen lite desperata hemmafruar. Men pojkarna bus ville inte se, så de drog. Efter dh åkte jag hem, by bus. Rätt skönt ändå. Sitter i soffan, och ska gå och lägga mig any minute now.

/ emma päron


19maj

IDAG ÄR DET EN VÄLDIGT SPECIELL DAG. SOM FÖR MIG TYVÄRR INTE BÖRJADE SÅ BRA. FÖRSOV MIG EN ANING MYCKET. MISSA FORELLMARAN. BRADÄR. HURSOMHELST, DET ÄR SOM SAGT EN MYCKETMYCKET SPECIELL DAG. SÅ NU SJUNGER VIIIIIIIIII:

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR JENNIFERS FÖDELSEDAG.
HURRA HURRA HURRA

Grattis älskade älskade snutte.
Återkommer med vidare information om vad som händer under denna vackra dag (bortse från vädret, suck)


jennifer i ett nötskal. Misstolka INTE!
jag älskar dig

18maj

jadu, du som läser (nobody).. Har inte skrivit om varken lördagen eller söndagen..
Så på lördagen slutade det med att vi hamnade på hornstull hos någon ragnar, frän typ, där träffade vi page, owen, lasse och towe, sara och deras kompis och massa andra. Det var väl halvkul, drog i alla fall runt halv 1. Då blev vi upphämtade av fredrik och hans kompis, med gb tätt bakom. Vi fick ta en omväg, eftersom att deras andra polare fått soppatorsk hahah. Anyhew, vill inte tänka på lördagen bara.
På söndagen var jag hos jenny och såsa hela dagen, sköno. När jag kom hem vart det middag sen vare bara att dela ut avier igen, dock inte lika många. så det gick fort. Sen glass whoho!
Och idag har jag varit med jennifer. Var också och grillade ikväll ute vid raksta typ med jennifer, fredrik, jimmie, gb och sebbe. eheh. jag luktar väldigt mycket rök nueueueueue.

Sovaaaaasääääääng

grattis på milly idag också!

16maj

Har precis satt mig ned i "fåtöljen" som jag vill kalla den, med en energidryck i ena drickstödet. whoho. Har varit på ggr och delat ut avier. Nu har jag bara pluggvägen kvar (extrajobb den här gången). Men det tar jag imorn. Orkar inte mer.. Ska alldeles strax hoppa in i duchen, och förhoppningsvis blir det fest ikväll. Men festen vi skulle dragit till är inställd. Suck. Men förhoppningsvis blir det fest någon annanstans. hehe. Jenny kommer hit snart, så får skynda mig att hoppa in i duschen. hejsvejs.


eeeh

fyfan, fyfan, fyfan! kom hem för en dryg halvtimma sedan. Kvällen var väl rätt skön, ända tills tunnelbaneaccidenten inträffade. Nåde den som skrattar åt det här. Jag (och antagligen jennifer och jenny) har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag skakade efteråt, tystnad beroende på chocken. Jennifer, jag älskar dig.. 

Såhär var det. Vi har precis sagt hejdå till David och dem. Vi står på perongen och det är 2-3 minuter till att tunnelbanan skulle komma. Då kommer det 3 personer lite snett bakom jennifer. Och ena snubben (drygt 25-årsåldern?) stampar i marken och skriker "BUUH" åt jennifer. Hon flyger som en jag vet inte vad. Och vi andra runtom fann det lite smått roande. De fortsätter garvande och så puttar andra killen till den första, som tappar ner sin mobil på spåret. Han hoppar ner och tar mobilen, men stannar där nere. 1 minut står det tills att tunnelbanan skulle komma. Hans polare (en tjej och en kille) säger åt honom lite skämtsamt men ändå allvarligt. Han stannar ändå.. Jennifer får panik, börjar uttala sig om att hon inte kan se på. Och säger: "men herregud, jag får damp, kan han bara gå upp eller?" (eller liknande). Tillslut går hon bort runt hörnet på en krök, men kommer tillbaka 10 sekunder senare och skriker: "men förihelvete gå upp då jävla horunge". Han svarar då: "Vem kallade mig horunge!?". HELVETE, var det första som dök upp i min skalle. Han kliver upp och går fram mot oss 3. Kollar snabbt förbi mig och Jenny, råstirrar på Jennifer och ställer frågan återigen: "Vem fan kallade mig horunge!?". Det blir alldeles tyst överallt. Och Jennifer får ur sig en liten stund senare: "Förlåt, det var jag". Han höjer rösten och börjar nästan skrika åt henne. Kommer inte ihåg så mycket av vad han sa. Tankarna i mitt huvud trodde jag skulle få mitt huvud att sprängas. En kvinna i 40-årsåldern(?) lägger sig i och säger något i stil med: "men snälla du, hon försökte bara vädja för ditt liv. Var glad att hon brydde sig. Hon blev skitskraj." Då börjar han jiddra mot henne ett bra tag o.s.v., han avslutar med att säga: "Kan jag få prata med henne utan att du ska lägga dig i? Du har inget med saken att göra. Hade du varit kille hade jag sparkat ballarna av dig, fattaru?" Så går han och hans polare in i tåget, Jennifer kramar kvinnan tack och jag rycker i Jennifers arm och säger till henne att vi ska gå in i andra vagnen.

Mja, det var väl det.. Fyfan. Jag är fortfarande i chocktillstånd. Förstå hur jennifer måste känna. Jag hoppas varken jag eller någon annan får uppleva det här igen. 1 gång räcker, tack.
Puss på både jennifer och jenny.

15maj

ihihihihihihihiihihi har ni läst jennifers blogg????? hehe hon älskar mig hihihihih!!!!!! önskar jag kunde säga att det vr ömsesidigt... nej jag skojade. jag älskar jennpenn också... eller gör jag? JA. eh eh. har precis käkat mig fet på pannkakor. Med lingonsylt och grädde hehe. Ska kanske till rix fm med jennifer också. busmus. jag måste på toaletten..

puss och kram och slick i pannan

14maj

jamen vad trevligt. Vaknade en halvtimme innan jag började och skulle duscha och skit. Sitter just nu i infoteket. Med jennifer. har haft håltimme whoho. eh eh. Har 1 lektion kvar. YEAH. Ska kanske försöka hooka upp med jennifer efter skolan hehe. PUSS PÅ RUMPAN (?)

´

If this is how it's gonna be, just cut me off..
Or at least, tell me the truth. I'm sick and tired of lies.

13maj

y0. sitter hemma hos jennifer, hann inte hänka på henne. Hon är ute med wilmis. gullegull. hehe. Vi ska förmodligen åka till jimmy.. men han slutar om 35 minuter och vi kommer fram dit ungefär 7 över i sådana fall.. HAHA. eh eh. nu kom hon, gotta go. CIAO

12maj

mmm achmed yeah achmed. uuääääh. Saltlakrits är fan gott. I alla fall när man är hungrig men inte bör äta för att det snart är mat ändå. Den härliga sältan, mmmm........ pingvin. The original. eh. Jag är the original. Uschfyblä, tomt, ja. Fyfan. I'm doing nada. Spånar igenom franskaboken. Ingen aning om vilket kapitel jag ska välja. men jag borde välja rätt snart. För jag har vadå.. 2 veckor på mig? EEEEEEEEEH. Men sen äre sommarlov, och bal... HAHA bal. jag som inte ens har hittat en balklänning. It suuuuuck. Suits suck. Everyone suck. grrrr suckiesuckie. eheh.

ORDGÅTA, KOM PÅ VAD DET EGENTLIGEN SKA STÅ:
(engelska)

gör det jag.

heheheh

VAR ÄR SLADDEN? JAG SKA DÖDA DEN SOM GÖMT DEN.

11maj

1 månad minus 1 dag. sen är skolhelvetet på forellskolan över. Finito. Completekomplett. Finally. YES. oh fuck yes. Whoho. nej men förfan. jajajaja. eh. ööööh. Ligger/sitter i sängen. Mådde inge vidare imorse när jag skulle gått upp. Så jag ringde upp mamma och sa att jag stannar hemma. Så tog jag en alvedon och gick och la mig igen. Sov till för någon timme sen. Nu känns det bättre. Så kommer antagligen till skolan imorn. ELLER FAN JAG MÅSTEEEE AAAAAAARGH. Jag har ju förfan nationella prov i fysik!!!! ÅH JAG ORKAR INTEEEEEEE. Skit också. aja. Vi missar idrotten i all fall. Orkar ändå inte springa runt vallen 5 varv. (och det är inte bara 1 fotbollsplan!). Jo för vi har ju forellmaran på Jennifers födelsedag, den 19e. Stackars lilla barn.. nääe nu måste jag dampa lite på mig själv. känner fört.

10maj

Jag måste bara börja med att säga att Frida, din öppning för HELA musikalen var otrolig. Du sjöng så fantastiskt fint. Puss på dig gullrumpa! Hon drog för en halvtimme sen. Vi drog inte till grillfesten. vart inte så. Vi åkte hem till mig istället och käkade godis och tittade på American Pie, The wedding. Haha. Störd jävla film. HURSOMHELST, tittar på tv. Segt. Funderar på att plugga lite.. men lär antagligen inte bli så. Ska bara ta det lugnt idag, YES GEORGE. Okej. Safe.


ungefär 5 sekunder senare hamnade jag i vattnet, 10 GRADER.

9maj

Well, I thought I would write in english today, again. Yesterday ended up staying at Jennifers place. It was Monicas birthday, Monica is jennifers mother, for the retards who doesn't know that.. So there we were with a few people. Fredrik, Sebbe, gb, Olanders, and of course jennifers brother and father. It was fun, although they threw me down in the pool. 10 degrees. ICECOLD. But the night ended up quite well. Got to sleep til 11 am. Although sebbe tried to wake me up att 8 am. Idiot. I can't believe he actually tried. Haha. It's impossible, and now i'm a pig too. Because I do the "pig-snore". Whatever. Now i'm waiting for my clothes to dry, they got wet yesterday you know.. Later on i'm supposed to meet up with Maria, Fridas mother. Then we'll watch fridas musical. And after that we'll probably go see Johan and Lars I think and many other people on their bbq-party. haha. Later!

8maj

Goddag mitt herrskap.. eh eh. Sitter och geekar snake. INGEN KLÅR MIG. öööh? Hursomhelst, mja.. fick veta en dålig nyhet idag. Inte kul. Jag håller tummarna för dig, och hoppas att det inte är något farligt.. :/ Puss på dig! Och vafan, kan alla bara backa. Problem med människor? har inte jag några känslor? klarar jag allt? fuuuuuck y'all if you doubt me.. nej men helt ärligt. Tack, uppskattad..! Ah juste. Inte. Åkte till stan med jennifer idag, besökte ett busigt ställe jag kallar est. hehe. bara jennifer förstår, hoppas jag..! Haha. ÅÅÅH!!!! Mötte jonas och jonte på bussen, puuuuss på er. Haha. long time no see. eh eh. Mongolid, nu ska jag dricka upp min cola. FATASS. Tack.
Och för de människor som är helt r-tard så fyller Monica år idag.. så graaaaaaaaaaattis på dig!
(lägger in något foto på jennifer senare, hennes frisyr kan man inte sluta garva åt.. älskar dig sötis)

7maj

idioter, hela bunten. jotack. jag vet. mjaa, slutdiskuterat. punkt.
sitter och tittar på tv, syky. Sucko. Måste plugga, måååååste plugga! men nääe, inte än. Inte riktigt än. Fan måste skriva upp allt jag måste göra innan 26 maj, so here we go:

So läxförhör, imorn
Franska, måndag
Fysik nationella, tisdag
Matteprov, torsdag
Engelskainlämning, innan 26e
Teknikinlämning, innan 26e

and I bet there will be more.. CAN'T WAIT!!!!!!

faded

fan, jag bleknar bort. den här bloggen är så jävla tråkig. Vad är problemet? Hur jävla svårt kan det vara?? aaaaaah tydligen riktigt svårt. fanfan. Jag försökte verkligen. Åååååh hej och hå. Prutt. ja just fan, Marilenes tatuering blev TJOCK NAJZ. Nej men helt ärligt, asfrän. FRÄN. ja, anyhow. Ska snarrebarre gå å lägga mig. Read some, har kommer till del 2. Typ en tredjedel av boken "eat, pray, love" av Elizabeth Gilbert! Den är helt okej, lite seg på vissa ställen, men mycket intressant. Mja.. det var väl allt. I'm out.


here you go.. and NOW i'm out.

6maj

onsdag.. jaa idag är det onsdag. började 10.10 och slutade 12.30 idag. 2 lektioner, två jävla lektioner. skittöntigt. Kom hem för drygt 20 min sen. Ska alldeles strax gå till busshållplatsen, där jag blir upphämtad av marilene. Hon ska tatuera sig, och jag ska sitta där som ett moraliskt stöd. whoho! det ska bli kul, lite småivrig att komma iväg nu! Efter det ska jag möta fillepille i stan. Buskusin. Keep in touch.


5maj

Så sitter man här, efter ytterliggare en skoldag. Segt som in i fittan. Mja, nu sa jag fittan. ojoj. Busmus. shit. HAHA. Sleep. Jag tror fan jag lägger mig och sover någon timme. gaaaargh franskan -.- fick reda på det idaaaaaag! syk min kyk. LATER

4maj

Dagen börja seegt. Lunchen vart ett stort fiasko. Myror i rödbetorna, döda dock, men det är ju så jävla äckligt. Blev fransk istället. Ah oui! Svenskan spåra ur totalt, och hk:n vart ett fiasko too. Gym efter spåra också ur, fan inte på humör för de. Så det vart inte så mycket träning. Nu är jag hemma, fick skjuts hem av familjen som ändå hämtade upp mami. Ah bra, slutdiskuterat. Myror är fortfarande min största fobi..

läggdags?

Min dag har bestått av följade: sov fram till klockan 13 tror jag. Hoppade in i duschen. Möts av Jonatan och Lotta. Käkar frulle. Följer med mamma till centrum för att handla, då jag bl a handlar ingredienser. Sätter mig vid datorn ett tag. Läser ut engelskaboken. Skriver en engelsk uppgift om boken. Äter middag. Cyklar och köper bakplåtspapper. Gör tårta under 3 h ungifär. Där emellan suttit vid datorn, och det är här jag är nu. Ska nog lägga mig och läsa "Eat, pray, love". Den är lite bra i alla fall! Åh sov gott min kärekärekärekärekäre blogg.. (som ingen läser dock). Hihi. Busmus.


3maj

whoho, morgonöverraskning! hehe. jag sitter just nu i vardagsrummet, har duschat samt ätit frullebulle. Lottapottapäronpung är här också, men hon ska dra snart, fuck. Idag har jag inga planer alls. Ska nog försöka mig på engelskan lite, så jag slipper göra den i sista sekund! Men det är tråkigt, så det är ingenting jag längtar efter känner jag. Jag måste förresten fixa mina naglar, fila ner de på vänstra handen och sköta de på höger bättre. Asjobbigt att skriva här när de är för långa! Gaaargh sitter här och blir galen för att det är så jävla jobbigt att skriva, så nu skriver jag inget mer. Period.

2maj

Hurra hurra hurra för massa människor idag. Bl a Jennifer papi FREDRIK. Grattis på dig!
Anyhow, kom nyss hem från Jennifer. Sov där inatt. Idag har vi mest legat i solen. Men under 1 ½ timme var vi i haninge c osv. De käka glass, jag fick aldrig min. Det var bara äckliga jävla smaker. INTE OKEJ!!!!!!!!!!! Jag tror nog jag har fått lite färg faktiskt, med tanke på den långa vistelsen i solen idag. Eller var det igår? Nääe, både och. eh eh

1maj

Och då har vi gått in i maj, byebye april. Jävlar anamma. Min morgon har bestått av: vaknat, svarat på sms, somnat om, vaknat, svarat på ytterliggare sms, somnat om igen, vaknat, svarat på sms, somnat om.. osv. HELA morgonen. Seeeeeegt. Fast sen finns det ju de människor som jobbar och som är tvugna att gå upp i ottan.. hehe. Nääe nu ska jag fixa med det sista, kom nyss ut ur duschen. Ska till Philip och Clara om någon timme för att grilla m.m. Hörs väl senare, MAYBE BABY.

RSS 2.0