nörd

Jag har en drööööm, jag har en sång. I have a dream, a song to sing. Översättningen är lite sådär va?

I måndags åkte jag inte och gymma, näääe icke sa nicke. Jag åkte till IP i stället och spelade fotboll med Simon, bengan, goffe, Martin, MJ och en till... Igår somnade jag när jag kom hem och sov till imorse. Missade min kusin och middagen. Men jag orkade verkligen inte någonting. Kom försent till idrotten idag också, men bara några minuter. Så bra humör var jag inte på. Ätit hade jag ju inte gjort heller, så jag var vrålhungrig. Och självklart hade vi fys då. YES. Men det gick bra med tanke på omständigheterna. Ja, förutom beeptestet. jaja.

Efter skolan åkte jag och mötte Frida i centrum. Träffa nick vid bussen. Och jag och Nick träffa på Daniel när han väntade på sin buss och Frida inte hade kommit än. Så jävla söt! Jag och Frida gick i alla fall och åt när vi sagt hejdå till Daniel som skulle hem och Nick hoppat på sin buss. Sedan drog vi och bowla. VEM VANN? - jaaaaaaag. YES.

Nu är jag hemma och måste pluggapluggapluuuugggggaaa maaaatteee. STENHÅRT. Sedan blir det grey'sssss.


åååååååh sexbomb!
- Trollbäckens IP, dagens lunchekon???


30september

Just nu är jag busig och sitter i datasalen på datalektionen och skriver i bloggen. Eh.
Varför jag inte skrev något igår var för att jag somnade strax efter fyra. Åt ingen middag och missade min kusin som var på besök. Sov till i morse men var fortfarande trött. Åt ingen frukost så var vrååååålhungrig.

Nu ska jag fortsätta med de uppgifter jag har. Och efter skolan ska jag vara med Frida.

Tjolahopp

-.-

jag fuckar uuuuuur

28september

Snart är det oktober!!! Vilket innebär snart höstlov hehe. Ska bli lite skönt med ledighet från matten. Orkaaante. Jag gillade matten, understryk gillade. Jag har prov på torsdag. YEEES. Nej. Jajaja.........

HÄNDER I HELGEN YA0? Själv har jag inte kommit så långt i planeringen. Ratatatatatatatatata... Eh. Tycker väl dock inte om att planera varenda dag. Då blir det inget spontant. Och jag gillar spontana grejusch. Vad händer idag då? JO, det ska jag tala om för dig. Att jag har ingen aning... HAH. Katching. Näääe, får se om jag orkar dra och gymma. Perhaps. Måste skärpa till mig, inte okeeeej.

I'll keep in touch. FUCKA UR.

je suis froid

"Jag är kall". Ja, det är otroligt kallt här.

Jag har blivit utnämnd till vår larm-expert. Tack för den. Jag kan heller inte sluta peta på mina nagelband, så mina fingrar är lite ömma. Hurra. Jag vill ha fräknar. Lär jag ju aldrig få. Fuck. Imorn är det skola, kan inte låta bli att längta lite. Är lite småsur på familjen Rosenqvist som på fredag morgon börjar sin medelhavskryssning, GRATTIS TILL ER.

Jag ska chatta litelitelite till, sedan ska jag hoppa in i duschen, och sedan blir det sängen.
Imorn får jag juice till frukost... *HIHIHIHI*

27september

Nu har jag preeeecis tittat på Jeff Dunham - Arguing with myself. Sååå jävla bra! Innan dess var släkten här. De kom vid 12, en del kvart i... Jag gick upp 20 i. hehe. jajajaaaaa, jag är heeeelt stuffed. Ja, jag har gått och blivit fet!!! Några invändningar..? NÄE, trodde inte det heller HEHEHE. 

I fredags sov jag ju hos familjen Rosenqvist. Var dock på bonza i drygt 1 timma på kvällen, hade velat stanna längre. Men ville inte be Tina hämta mig som hon sa att jag kunde göra. Men det var bra, fick träffa på Sara från musikklassen som jag inte träffat på eeeevigheter. Såg när Tom Ljungman och hans band spelade, och sedan Nujerks som Alex var med i som jag lovade att jag skulle komma och så på. Vilket jag gjorde! 

Igår var till att jag kom fram till Norrtälje en skitdag. helskotta. Tänker inte sitta och skriva ner vad som hände osv. men jag kan ju säga att jag i alla fall inte fått en ursäkt av en viss person. Jaja, det var i alla fall roligt hos Sara igår. F*N vad glad jag blev när jag såg Sara... Efteråt åkte jag och Jennifer hem tillsammans. Hon hoppade av vid centrum och jag åkte vidare och mötte Jonas och Jonte vid Lummergången. Trävlans. En del av oss tycker om att driva med andra, en del tycker om att styla med cykeln, en del tycker om att garva satan, en del att likna sin tvilling och en del tycker om att klamra sig fast vid någon som desperat försöker kasta ner den andra på mattan. Jaamen det var väl en väldigt spännande dag? Attan. 

Får se vad som händer ikväll. Kanske hookar med någon? 

24september

Grattis mamsen, träääättttiiiiisjyyyyy år.




Idag är det ju mammas dag. Jag började 11 i alby. Men gick upp 5.30 första gången för att göra frukost på sängen till min söta mamma. Sedan somnade jag om och gick upp igen lite innan 10 för att käka frulle osv. Orienteringen gick väl sååådäär. Det var riktigt jobbigt i början för det var baaara uppåt. Min tanke var "aaah heeeell no!!! ska det vara såhär hela vägen retirerar jag!!" Mjaa, men sedan blev det bättre. Vi hittade Anton på vägen också, så det slutade med att jag, Anton och Sara sprang. Vi tog dock inte alla och kom lite försent... hehe. Näej men efteråt var jag heeelt genomblöt, completely soaked. Det började ju hagla mot slutet, sinnessjukt. Så jag var iskall när jag kom hem, så jag hoppade in i duschen och sedan in i bastun. Stängde av bastun och somnade där inne... eh. Sedan gick jag och la mig i min säng och somnade djuuupt. Mamma hade svårt att välja middag, så vi åkte till hörnet och käkade. Nu är jag hemma och ska väl sova efter Idol.

Catch ya lääääter

 


23september

Det här borde inte kallas att blogga, jag har tamigfan skaffat mig ett liv. Vem fan bryr sig om vad jag gör? Vem fan orkar läsa mina tråkiga inlägg? Får ju inga kommentarer heller. Fan vad tråktråktråk. Man tröttnar ju aber.

Idag var det ju halvdag, slutade lite över 11 och åkte till centrum, eftersom att en viss simpa övertalade mig att ta bussen istället. Men jag träffade ju på Jacooooob. Så jag åkte och snackade med honom istället. Höhö. Så jävla söt. Vad mer? När jag kom hem tog jag mig lite och käkade. And afterwards I fell asleep. Jaa, jag totalkrascha i soffan och sov i 2 timmar. Sedan hoppade jag in i duschen och drog till Kahalani. Så nu fick jag se puttefnask som snaggad.

Har ju f.ö inte skrivit på hmmmm...... sedan i torsdags? Och det var ju ett tag sedan, drygt en vecka. Så vad jag har gjort dessa dagar är:

I fredags slutade jag tidigt och åkte in till Kahalani, HEHE, var där heeeela dagen. Efter det följde jag med Putte hem och kolla film. Så fick jag ett samtal av en otroligt uttråkad söt tjej som jag mötte upp på hemvägen. Hon följde med mig hem och sov här. Myys, jappjapp.
   I lördags åkte Jennifer och jag då in till stora staden och besökte 4Sound. Kollade lite gitarrer. eeeh. Lite senare mötte jag Frida. Jag bjöd henne på middag och hon bjöd mig sedan på bio (födelsedagspresenter). Filmen vad riktigt bra! "The Ugly truth" fruktansvärt rolig. Fick ont i magen ett tag. Sedan sov hon hos mig.
   På söndagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, sov läääänge gjorde jag i alla fall.
   Måndag och tisdag har varit skoola. Gymmade med Jennifer på måndagen och på tisdagen var jag med henne en stund efter skolan. Sedan var jag med Månsan ett tag.

Nu ska jag nog sova. Imorn är det orientering. FAN VAD ORÄTTVIST. Helvete.
Peace


17september

Thuuuursday. Fick högsta betyg på alla instrumment på provet idag. YEEES. Även på gitarren!!!!!111oneoneone

Efter skolan var åkte jag in till Medborgarplatsen. Anton trodde han var k00l på bussen och Vicke var bara fail. Garvade f.ö så mycket att jag grät idag på matte-lektionen, sorry ALIREZA. jajaja, på medborgarplatsen ligger ju kahalani. Så man kan ju undra vart jag var på väg? Fick träffa Putte... Men min älsklings-Olle har flyttat till Frankrike över vintern *SNYFT*. Jaja, i'll move on... someday...! HAHA. Nääe men så fick jag träffa BITCHEN också. eller Mattias Borg med ett annat namn, BITCH. jaaaaaahapp.

Var så hungrig idag också så att jag höll på att spy. Mådde så jävla illa, magen krampade som en jävla hjon. FAAN. Nu ska jag fan ta och sova. Jennifer får ta emot hjälp under morgondagen. Jag älskar dig tjejen!



suck, redan ett år sedan...


däkömelatöö

Hehehehe... gissa vad jag har för mig??? JAG SITTER VID MAMMAS DATOR *hihihihihiihihih*. Hon vill antagligen ha tillbaka den, men inte än inte. MoahaHAHA. Efter maten åkte jag och träffa Alex, i typ en halvtimme? eeh. Imorn ska jag träffa måns, som f.ö är ledig!?

- Nu skiter jag fan i allt fullständigt. Helvete.

16september

Tjolahoppsan. Idag börjades dagen med idrott, orientering... WHOHO. Näe men det är helt ok. Så var det samhälle *suck*, och sedan skulle vi haft ensemble och med ensemble menas prov... men icke, han var hos tandläkarn och hann inte tillbaka. Så det blir imöra istället.

Efter skolan satt Jenny och väntade på mig. Kul. Vi drog därifrån efter en rundvisning och satt och bara snacka masselimassa. Japp. Och jag kom hem för en halvtimme sedan kanske. Har köpt Nasin, mot min nästäppa. Hoppas det ger med sig...

Fick f.ö veta att jag fick alla rätt på engelska glosförhöret *hihi*.
Hörs senare!

15september

Jag kollade precis min medlemsnivå. Gissa vad det stod? DET STOD GRUNDNIVÅ. Vafaaaan.. hahaha.

Idag har ju jag som sagt gått 2 mil. 2 jävla långa mil hehe. Det var ju ändå kul, men de sista 2 kilometrarna var inte roliga. Hade ont i både benen och under fötterna, a.k.a trampdynorna. Däckade totalt när jag kom hem. Missade jennifer samtal, stackarn. Hoppade fort in i duschen när jag väl vaknat och hade snackat med Jennifer. Sedan bar det av för ett kärleksfullt möte. Vi åt, vi prata, va nörda oss. Orkar inte skriva så mycket nu. Måste sova.

Godnatt

14september

aaaah skämmes! Nu gör jag precis som Jennifer, skiter i att skriva bara för att jävlas. nej förlåt, så gör inte Jennifer. Men så gör jag. hehehe.

Började kvart över draghålet idag (klockan 08.15). Hade Herr Scharin, WHOHO, i naturkunskap. Jag och Sara kom i alla fall på att jag skulle bli en flygekorre. Jaaaaapp, jag skulle flyga till matsalen senare. Fan vad vi garva. Jag fällde en liten tår. Ensemblen gick bättre än väntat, börjar få in lite mer i fingrarna nu. På onsdag är det dock prov, herre min skapare. Jag kommer bara få G. YEAH.

Efter skolan skulle jag träffat han, ja ni vet. Men nepp, icke sa nicke. Skulle setts ikväll, men nepp, icke sa nicke. Faan. Så jag drog till centrum för att fixa skiva så att jag kan ge en till Stina med Chariot på. CHECK. Jappjapp. Träffade Nickan och Johanna. Pratglada människor. Var med dom i säkert en och en halv timme. Så träffade vi på Ann-Marie. Gud så glad jag blev!!!

Nu är Lottapottapäronpung här. hon fick två bullar. Det blev hon glad över. Grattis till dig. Imorn är det vandring, och jag ska gå 2 mil. yes.

13september

Söndag. Röd dag. Praktisk dag.

Med praktisk dag menar jag att det saker jag gjort idag har varit praktiska. Jag har bakat bullar NAM NAM. Och jag har pluggat. Praktiskt! Bullarna kom ut för ungefär 5 minuter sedan, så nu luktar det helt underbart här. Sitter i köket och håller just nu på med allemansrätten som ska in på onsdagens idrottslektion. Yeah, det går asbra...! eh.

Ikväll ska jag träffa honom, ni vet. Talk a bit. Jaja. Nu ska jag fortsätta plugga. WHOHO.
Catch you later.

Peace

är det mörkt ute?

Kvällens planer blev som så att jag åkte och träffade Herr Alkevik. Fick en rundtur i huset där jag aldrig varit inne. Sedan kollade vi på Cranks 2. Ganska så bra. Ettan är nog bäst. Efter Cranks kollade vi på Fast and Furious 3. Också ganska bra, fast ettan är nog bäst där med.

Min buss gick 00.22. Så den bussen hoppade jag på. Fick gå hem från centrum. Hade dock lite tur, en buss stannade när jag var nedanför myggan och frågade om jag ville ha skjuts till den busshållplats I was headed to. Så jag fick skjuts till Tranbärsvägen. Kom hem för 45 min.

**** **** *****. Vafan är grejen? Sovdax.

BUSTED


VEM LIGGER ETTA MÅNNE?


rainman

Fadran vad det regnar. Det ÖÖÖSER ner. Frida har åkt hem. Det var väldigt tråkigt. Vi har varit olydiga och laddat ner låtar, synkat våra ipods (som f.ö är exakt likadana). Jag vill ha glass... ska nog allt ta mig en glass. Gymmade ju igår, så nu har jag vääärsta träningsvärken, ajaj. Och ändå stretchade jag efteråt!? Inte skönt. Känns precis som ****** ****** *** **** ***. Mjaa, Frida garvade åt  det i alla fall.

såååå vad händer ikväll månne? Kanske alkis? Kanske page? fan vet jag.
Imorn är det söndag, fan, skönt. Måste kolla med familjen Svahn om Jessicas födelsedagsfest. Hur gör JAG??? Hjälp.


FAN KOLLA VAD JAG HITTA. 
Från vänster: Krille (tror jag han hette), på trummor är det berra (bengan), och erik. 
Fan vad coooooooolish. 
4-1 ERIK, 4-1!!!!
 


12september

NÄMEN OJ, NU HAR JU INTE JAG SKRIVIT PÅ EN HEL DAG. BÖRJAR JAG BLI SOM JENNIFER?

Igår var det den 11e. Aldrig kul. Eller jo, för Melinda som fyllde år igår. Grattis till dig. Igår träffade jag som sagt Frida runt FEMFEMFEM. Sedan åkte vi vidare hem till henne där jag fick smaka på kyckling. NAM nam. Fick även träffa på hennes syster som jag vägrar inse att hon bytt namn. eh. Sedan drog vi och käka i kungshallen. Såg en SUPERSÖT kille och jag sa "han var fan asnice" och precis då vänder han sig om och vi börjar TOKGARVA. Förlåt. Vi skrattade inte åt dig. Maten var god, jag käkade CHEEEEEEEBAB.

På kvällen var vi på bonza, ohja. Bonza vart det. Alla var ju superbra. Men Erik (c eller k, vet fortfarande inte!?) är min idol tror jag. EH EH HEHE. Nääej men det var grymt. Vi kom hem runt 11. Då snaskade vi godis framför Roast på Berns, SÅ JÄVLA KUULULULULULULUUUULE (inte christofer). Sedan sov vi, och vi sov länge. Vaknade typ halv två. Och nu har vi käkat frukost. Brabra.

I'M OUTIE, PEACE

10september

Idag tror minsann jag att Sara/Narin fyller år. Hon har dock ingen mobil, så jag får inte tag på henne. Skulle så gärna vilja ringa och sjunga ja må hon leva. Men GRATTIS i alla fall. Puss.

Idag har jag mest haft sega lektioner. Torsdagar är nog den sämsta dagen. Efter skolan cyklade jag och mötte Måns. Vi skulle plugga. Så jag cykla och han åkte skateboard hem till mig. Men vi tittade istället på Roasted att Berns. De roastade Björn Gustavsson. FAN VAD KUL. Riktigt jävla roligt. Datarn laggar ju som vanligt, snart får det bli en ny stationär med ICKE-trådlöst internet. Grymt. Imorn efter skolan, slutar 10.30 drar jag och gymmar JENNIFER. Sen åker jag hem och duschar. Efter det åker jag in till Fridas skola, spännnnnnnande. Sen står det i förra inlägget vad vi ska göra.

Kram och kel



SOCKERSÖTA FRIDA OCH WIMSA


9september

Fan är det för jävla ståhej om att det är 090909? är dagen mer "speciell", mer "unik" eller vadå? Jag fick en skitjobbig finne idag, grattis till mig. EH. Idag, jaa idag. Under skolan var jag mest med Johan. Anton dissade oss. Sjuka fan, krya. Träffa Cristian idag, SÖTA FAN. Efter skolan drog jag och gymma, grattis till mig. Äntligen, fan vad skönt det känns. Efter det åkte jag till sikvägen, träffa Jacob på bussen, OCKSÅ SÅ SÖT. Där mötte jag upp Simon, sedan knatade vi ner till mc. Där mötte vi Berra (bengan, niklas, allt han nu kallas) och Frida (hans tjej). Där träffade jag även på Sebbe, Anton, Emil, PG, Flusken-felix och Tobbe. Så när Simon, bengan och Frida skulle dra stannade jag kvar med dem. Så var jag med dom fram till halv åtta. Sen gick jag hem. Nu tittar jag på Idol, ska straxelistrax hoppelihoppa in i duscheliduschen. Ska nog sovelisova tidigt idag. Eller ja, om jag kan somna vilket jag aldrig kan.

Igår, igår igår. Direkt efter skolan cyklade jag hem på min* fina cykel (det är pappas, min har punka...) Pluggade engelska. Sedan åkte jag till IP. På bussen träffade jag RALLEMINBALLE bl.a. Han och Tommy skulle också titta på samma match. Hanvikens 94or mötte Sköndals 94or. Tittade med Johan a.k.a Page, eller Sida som en viss person vill kalla honom. Nu känner jag att det börjar bli varmt om mina fingrar, så jag borde avrunda nu...

Planer inför helgen - mja jo, fredagen spenderas med Frida. Erik tyckte jag skulle komma till Café bonza. Så jag lär befinna mig där och vara ett schysst stöd. Lycka till.

FUCK YOU, peace

7september

och så var måndagen passerad. Gick fort tycker jag. Kul har jag haft idag också. Under skoltiden träffade jag ett par kända ansikten, hejhej. Efter sångfikat stannade jag kvar och stod och snackade med Simon, Erik (med c?) och Bengan i någon halvtimme. När jag kom hem pluggade jag matte. Whiho.

Nu ikväll har jag tittat på ett avsnitt av True Blood, så har jag duschat samt bastat lite. Nu ska jag läsa och sedan ska jag sova.

Peace out YA0

bon soir

Blahiblaha. Så var det ännu en da'. Söndag. Åh söndag. Idag vaknade jag med ett ryck, hade lovar herr Macek att titta på hans match i strandhallen. och man måste ju hålla sina löften så dit blev jag skjutsad, tack papi. Där träffade jag Marcus Stålstierna, sötisen. Lika glad och söt och snäll som vanligt. Sen mötte jag upp Domninique, så åkte vi in till stan där jag införskaffade lite grejer. Sen åt vi litet. Efter det åkte vi till Thorildsplan, där träffade vi Putte och Måns. Ja, även Olle (som jag f.ö är kär i, EH). Nu på kvällen kom Freddy och Philip hit någon timme. Rätt hektisk dag, supertrött.

Nu ska jag väl hoppa in i duschen, och sen ska jag sovelisova. För imorn är det skola.. hihih.
Natti, peace

6 september

I'm up, and I'm out.

Peace

à la maison

Hemma. Kom hem för ungifär en halvtimme sedan. Det var beck i Heron City med kebab till att börja med. Eller ja, för min del i alla fall. Beck filmen var faktiskt oväntat bra. Ikväll ska jag nog bara sitta inne och ta det lugnt, precis som jag gjort hela veckan som varit... SUPER KUL. Näej men jag hade jätte kul med Clara, som alltid. Underbara du. Jaja, nu blir det lite godis framför TV:n.

Peace&Love - fan vad jag ville dit. Helvete.

on my way

Jappjapp, ska med bussen som går 34 för att möta Clara vid norra sköndal. Sedan åker vi till Heron City. Det blir BIO. Moahaha. Jag är gladare nu, tror att jag sköjlde av mig ilska i duschen.. hehe. Jaja, vad jag har på mig har jag ingen bild på. Ingen "FACELOOK" heller för den delen. Nejnej. Skulle behöva en bra webbkamera för det. Så att jag kan bli megakänd och tjäna massa pengar och maaaassa läsare. HIHIHIH. ojoj, nu var jag taskig. Menade det inte så. Men nu måste jag gå. Vi hörs någon annan dag, eller kanske ikväll.

peace


5september

INGEN GOD JÄVLA MORGON FÖR MIG INTE.

Jag är så jävlar förbannad på en äcklig jävla liten skit som H PIDaivdhilfföBNFOWJÖOWAJGJjofjowjgo GAAAAAAAAAAH. Jävla CP-BAAAAARN ÄCKEL AAAAAAAAARGH. Helvete vad ARG JAG ÄÄÄÄR. GRRRRRRR. Faaaaaaaan. Jag skulle duscha, bestämt redan när jag stod och stekte pannkakor för en och en halv timme sedan. Och nu kommer Fanny hem och säger att hon ska duscha, FÖRST. Så hon kutar ner och låser in sig själv på toan. Eller ja, hon höll för dörren. Så jag tog en nyckel och låste in henne. Jävla cp-barn. FAN VAD JAG HATAR DIG.

Hur som helst, så skulle jag kunna slå skiten ur vem som helst just nu. NPOAEHGPOEGIBAÖÅPGEAH. Jaaaaaaaaaaaaaa vafan. Jag fick inte sova speciellt bra imorse heller. Alla låter ju så förjävligt. Ställde mig och stekte pannkakor. Jag får dem inte runda, har för stor stekpanna SUCK. Och nu vill f.ö fanny komma ut. HAHA, fetglöm. Vad tror hon? Hon får ju förfan skylla sig själv. OCH JA, JAG ÄR ELAK. Skiter jag fan i, jag ska skriva klart inlägget.

Runt halv fyra kommer min käre kusin, clarakluck. Vet inte vad vi ska göra, skulle hemskt gärna vilja gå på bio eller något. Fuck everybody. Vi kanske svänger förbi Kahalani? Näää, vi får se vad hon har tänkt sig. Men nu sörru är det min tur att duscha, äcklet har väl tagit slut på varmvattnet.

Peace (för de som inte gör mig så jävla förbannad)

sovelisova

Nu ska jag fan sova. Jag lovar.

Mainstream

I am sure as hell mainstreamed with this. Don't you think?

Blir så förbannad, man måste vänta evigheter för att de ska laddas. Och Tom här är livrädd för spöken, i alla fall i filmen på TV:n som småbarnen tittar på. Pappa däremot sitter i 2-sitsen och öppnar lite paket. Mjaa, inte vanliga paket. Hemliga paket. Och jag, vad gör jag? Jag skulle höra av mig till Måns och Alkis om ikväll. Eftersom att alla andra är upptagna med grejer lär det bli mitt slutgiltiga svar på saken. Får dock se hur det blir med den saken.

Imorgon vill jag göra något, något kul. Jaaaaaa, något kul. Mamma kommer hem imorn, kanske lyckas få med henne på bio? Vore kul. Måste f.ö till grönan någon dag här snart framöver, innan de stänger. När stänger dem, någon som vet?


nu hoppas vi på att det har laddat klart någorlunda..!


4september

Nu har mamma åkt igen. Glad för hennes skull. Jag däremot, är besatt av en viss serie som en viss Michael Alkevik tipsade mig om. Jaja, är man sjuk så är man. Börjar dock tillfriskna, superskönt! Har försökt inreda lite nu också, men programmet fuckar alltid upp sig. Blir så förbannad. Skärpning!

I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, ingen aning alls. Bör väl egentligen inte göra något heller kanske. Men jag klarar inte att bara ligga inne hela helgen för att sedan gå till skolan på måndag. Usch och fy och blä, määä. Kanske bakar lite fler bullar, skulle vara gott. Nu blir det lite mer riktigt blooooood.

hejhej

3september

Here I am, once again, I'm torn into pieces... etc. Idag fick jag veta att på fredagar kommer jag börja 8.50 och slutar 10.30. Dra mig baklänges. Men kommer inte uppleva den förrän nästa fredag, eftersom att jag blir hemma imorn också. Men på måndag är jag nog på fötter igen.

Idag har jag bakat bullar, nam nam. Jag har tittat på Män som hatar kvinnor. Och jag är på andra säsongen av True Blood nu. grrr. Månsan har lagt upp bilden han och Putte hade så kul över som de tog på Kahalani i lördags. Slänger väl upp den för ytterliggare skratt. Vad skadar det? Inget.


näääämen, skratta på. Patetiska nollor.


2september, försök #2

Jag väcktes imorse av att mamma, Fanny, Ida och David skulle bege sig. De säger att jag måste gå ut med pepsie. Självklart gör jag ju det, men klockan var 8 på morgonen och det regna. But no hard feelings, hade ju varit värre om jag varit sjuk.. För det är jag ju inte..! Hehe. Runt 10 kommer pappa hem och sedan någon Linda från Sector Alarm. Så nu har vi vettigt larm. 

Annars har jag inte gjort något idag mer än att jag gick till centrum med pepsie. Köpte lite ingredienser, mötte människor jag kände. Men gick vidare utan kramar och handslag. Nejnej, still sick. Börjar dock bli bättre, thank God. Imorn ska jag baka bullar, nam nam.


riktigt snygg bild, skicklig fotograf. Creds till dig.


2september

Du bryr dig inte.

1septembre

septembre, oui, c'est francais. Nostalgi. Jag saknar franska. Jappjapp. Och nu är det september. Sicko, helt jävla sjukt vad tiden flyger fram. Idag har jag inte gjort mycket alls heller. Ingen skola för min del inte. Måste till tandläkarn, och till specialisten. Måste även gymma. Skämmes. Har dock ytterst lite skam i kroppen. Men mycket över kroppen. wöööw. Blööö. tack för mig.


RSS 2.0