29juni

Busfröet har anlänt. Eller nja, jag ska ju dra alldeles strax. Ska iväg och träffa Nickan, som fyller år på onsdag. Så jag har faktiskt köpt en liten present... Moahaha. Så fick jag nyss veta att Philip åkte till Cypern imorse, jamen visst fan, hare så jävla bra!! hehe.. Nej nu måste jag gå, vill inte gärna springa till bussen!

28juni

yes, vad härligt med ytterliggare en underbar dag. Ska inte klaga när det väl är sol och varmt. Men ack, har man M så blir livet genast jobbigare. Väcktes 11, gick dessvärre inte inte upp förrän halv 12. Tolv skulle vi nämligen vara hos familjen Wallén. Micke har ju fyllt år. Fränt, ja. Eller. eh. Anyhew, var där till klockan 3. Sen cyklade jag hem i värmen, och nu sitter jag vid datorn och käkar jordgubbar, nam nam. hehehe.

27juni

Aujourd'hui, jaa, efter att vi hade vaknat och så, så drog vi till medis. Där mötte vi Towe och Amanda. Så satt vi på Mc för att käka lite frulle. Efter det drog jag och Jennifer hem till mig för att hämta badkläder och byta om lite. Sedan bar det av till jennifer, puss på mami som skjutsade oss! Så var vi där och badade och skrattade och massa bus. Så blev jag hemskjutsad av Jennifer på hennes moppe, åååh jag älskar den. Riktigt härlig att åka på. Och cred till jennifer som var grym på att köra. Pussen sej. När jag kom hem ställde jag mig och kokade potatis för att sedan steka'rom. Oxfilé... NAM NAM. Vi hade ju sällsis ochså, familjen Asplund var här och käkade med oss. Och nu är det bara spotify som gäller...


plutt

26juni

Dagen spenderades med Frida, hon fick sin telefon hon hade glömt i min väska. Först gick vi till Vårdcentralen för att kolla mina bett på benet. Sen tog vi oss en supergod glass. Sen bar det av till stan.. Ja det var mitt förslag! Jag köpte ett par jeansshorts, en randig härlig tröja och en liten present till Dominique som fyller år på onsdag... moahahaha. På kvällen möttes jag och jennifer på bussen sen åkte vi till Zinkensdamm och var där ett jävla bra tag. Kände igen flera stycken! Busmus. Härlig kväll, fin utsikt från berget var det också. Kul!


23-25juni

Dagarna var helt underbara, med underbart väder. Bara blå himmel, supervarmt, otroligt gott sällskap. Det var grillat varje dag, flera båtturer, alfapet, tecknet, bara slappa på bryggan, några dopp... Frida du var riktigt modig, puss på dig. Jag älskade vattnet, åååh. och myggor, muuums! Jag var riktigt gentil må jag säga, 35 JÄVLA MYGGBETT. Härliga tider!

Första dagen kom vi fram vid 12-slaget. Vi möttes av Peter och en superglad Zippen. Så då tog vi en båttur till ön där vi bodde. Jätte mysigt hus, jag och Frida sov på övervåningen, Malou och Erik i lilla stugan med Wimsa och Roxy och Peter på nedervåningen med Zippen. 

Tänk er att man vaknar precis innan 10, man går och tar sig några mackor och sätter sig på verandan. Sitter där någon timme eller så. Sen går man ner till vattnet och tar sig ett skönt, svalt, uppfriskande dopp. Ååååh, får rysningar bara jag tänker på't. Så kommer man tillbaka och spelar lite kort eller alfapet eller bara snackar. Helt otroligt jävla underbart.. Tack för de dagarna! 

Slänger in några bilder:


Världens bästa

Jag är vid det här laget världsmästare på att smälla myggor




Zippen


Peter, på Ingmarsö

Malou

Söta Wimsa och hennes favoritgris

22juni

wakie wakie, hands off snakie. Vi klev inte upp förrän halv fem!? Och då hade vi ändå varit vakna sedan klockan 2, stört. Men det var kul, vi tittade på film, lagade mat, de spelade fotboll och jag tittade på. Låter det kul? nej. Men det var faktiskt det. ja! Drog hem vid hm.. 20 i sex? antagligen. Kom hem, åt, snackade med frida inför de kommande dagarna och packade sedan. Så nu står väskan packad, och jag är förbannad över dessa jävla väskor, suug. Nejfyfan, nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Hörs om några dagar, whihoooooooooo.

21juni

Jag brukar inte längta efter min födelsedag, men nu är det exakt 2 veckor kvar tills att jag blir 16. Så snart får jag övningsköra! yeeeees. kunde inte sova i natt, så det slutade med att jag 5 i morse tittade på Wonder pets, a.k.a "vad funkar bäst? TEEEEEAAAAMWOOOORK" jaa, sen slocknade jag och vaknade inte förrän halv två. Sköööönt. Nu har jag stoppat ner lite saker i väskan. Och Marri och tomas med familj kommer strax hit och fikar. And then I'm out of here. Hörs väl imorn eller något? yähyäh


soooooommar, sommar och sol...

20juni

Idag blev till att träffa Freddy och Philip, det var nämligen ett jävla tag sen. Bus.. Fick käka ensam, kuul..! Sen så träffade vi på Macek, den filuren. Yähyäh, kom hem för en timme sen. Gick faktiskt från centrum, hihih hohoh höhöh. Gooood. Kanske träffar en gammal bästa kompis, hans tvillingbror och Jåånääs. Får se, de skulle mecka och jag tittar på copycat moahahaha. Saknar jävlarna, OCH DET ÄR SOMMAR! MED PISSVÄDER. Lovande, whiho. Tomorrow is always a day awaaaaaaaay. Ohfyfan, äjmy dajmond. Yes. Grr raowr crash boooooom!


Något jag aldrig kommer glömma, tack för 4 år.
9d -09 <3

19juni

Midsommarafton. Satt inte vid datorn igår, så jag får skriva om dagen nu... eh eh hehe. Blev väckt lite efter 11, men kliver inte upp förrän 12, då vi egentligen skulle varit hos Marri och Tomas och co. Dagen var rätt seg, kul emellanåt. Kunde vart roligare, om inte alla hade baaangaaat! Syfter speciellt på Jennifer... (6). nejdå, jag gick i alla fall hem tidigare än familjen och somna nästan direkt. Superskönt!


sablans väder!!

18juni

artondejuni, artondejuni.. yähyäh. Snarrebarre ma anniversaire. Min födelsedag alltså, för de som inte förstår franska. No blame though. Anyhew, jag vaknade runt halv 1. Men orkade inte lämna sängen, så jag satt en stund vid datorn, DATANÖRD, jag veeet. eh eh hehe. Men vafan, vädret suger. Allt är segt. Tittar på Smallville, It's good, goooood. Så waaaaah ska man göra idag? wöwöwöw


17juni

mado,mado,madooooo,MAAADO. Vaknade runt 12, mesarna hoppade studsmatta och lalala. Efter ett tag åker dom hemåt. Så var Frida här fram tills hm.. 16? Sedan vid halv fem åkte jag in till stan med Jennifer. Så käkade vi där och kollade un peu i affärer. Kuuuul. eh svar ja.


16juni

ohfysate, vaknade lite halvsent, duschade. Sen åkte jag och träffa page. Sedan träffade jag Frida, så drog vi och käka. Nam nam. Sen kom Patrik, David, Oscar och Jesper och flummade ett tag. Så drog vi till Mc, där några av dem åt. Efter det drog David och Jesper, så vandrade jag, Patrik, Oscar och Frida hem igen. Så satte vi på en film. Grrrrreat.

15juni

uuuuuusch, jag är så fruktansvärt jävla lat och seg idag. Gick ut med pepsie i morse, sedan lät jag henne vara ute på baksidan ett bra tag. Så jag somnade om och sov och sov. Hade huvudvärk också... så tog mig en alvedon och somna om. Har käkat frulle också, yeees. Rostade mackor med farfars äppelmos NAM NAM. Blir nog samma frulle imorn skulle jag tro.. moahahaha. Idag har jag ingen aning om vad som händer, hade planerat att gymma och sedan träffa owen och lule. Det gick ju åt fanders med min huvudvärk! Menmen, inga sura miner. Sommarlovet har ju bara bööööörjaaaat..! Höhöh

14juni

Igår slutade i alla fall med Gubbängen. Segt till ren början, massa människor. Men det blev kul! Och varmt... Hihih hohoh höhöh. Vi drog runt halv 1. Och tur som vi har hann vi med den sista nyforsbussen. Så vi kom hem och tittade lite på tv, käkade några rostade mackor. Mjaa, kvällen vart med andra ord braa.
   Anyhew.. Det är sommarlov, det är regn, inget busskort, min comviq mobil har ingen täckning, nejmen vadå? Jag sitter här helt lugn, i ett iskallt rum... Försöker samla ork och energi för att bege mig till ett visst område jag håller till drygt 2 timmar i månaden. JA, SNART SÅ.. VÄNTA BARA. neeeeej, nu börjar det spåra ur. Vaknade med ett ryck när Frida väckte mig och sa att vi måste skynda oss. Jaa, så jag flög upp ur sängen, kutade upp för trapporna och ställde fram frukost don. En halvtimme senare kutar hon till bussen, och jag blev lämnad ensam i förtvivlan... eller blev jag? Ska snart iväg i alla fall, måste få det gjort. Sedan har jag ingen aning om hur dagen artar sig. Det återstår att se...

13juni

Goddagens.. säger en hyperaktiv-godisätande Emma. Som f.ö. väntar på att en alldeles speciell person ska komma. Jaa, nu är längtan stor.. Nååå, vem kan det vara? Hihihi hohoh höhöh. Jooo juste, FRIDAAAAA. Nu blev man nyfiken va, när jag la fram det sådär? vA VA VAAAAAAAAaaa. Lite? nåja, jag vet hur det ligger till, även om man förnekar det... FOORNÄEKELSE. Jajaja, blev väckt av mami idag vid hm... 2? jaaaaa men vi skulle ju till mormor, så där var vi kvart i 4 (vi skulle vart där halv, men jag gnällde om en dusch, usch) Ja, så nu är jag i alla fall lite fräsch! Får se vad jag och Frida hitta på ikväll, vi kanske hittar på något riktigt buuuusigt. Vem vet? INTE JAG... eller gör jag?

balbilder










Jag har inte så värst många, det var nog alla, förutom de som Fanny bombade med. Tack för en underbar kväll.

Framåtstupatsidoläge

40 saker du kanske/kanske inte vet om mig?:

  • Mitt hela namn är Emma Margareta Persson
  • Jag har blivit kallad eminemma för att jag hade en eminem tröja jag inte kunde slita mig ifrån
  • Jag kunde tala rent innan jag var två
  • Jag började sjunga så fort jag lärt mig prata
  • Jag sjöng "Ja må hon leva" på en begravning när jag var två
  • Min allra största fobi är myror
  • Jag älskar ormar och spindlar
  • Jag var jätte blyg när jag var liten
  • Jag och min pappa har inte alltid kommit överens
  • Jag drömmer om saker som inträffar i verkligheten 8 av 10 nätter
  • Jag har jätte svårt att bli kär
  • När jag var 9 kastade jag sönder en stol för att jag inte kom in på en skola
  • Jag har gått i musikklass, dock i 1 ½ år bara
  • Jag har dansat på Lasse Kühlers i 2 ½ år
  • Alla nya människor jag träffar, tror alltid att jag är yngre än jag egentligen är
  • Jag har släkt lite överallt i världen
  • Jag är Same
  • Jag har scenskräck
  • Jag blir jättelätt röd i ansiktet, även om jag inte skäms över huvud taget
  • Jag har jätte dåligt självförtroende
  • Att sjunga är bland det bästa jag vet
  • Jag har ett landställe vid havet, men ändå har jag svårt för att bada bland sjögräs och krabbor
  • Jag är jätte känslig och otroligt empatiskt att jag alltid gråter till sorgliga filmer
  • Jag kan även börja gråta om jag kollar på ex. Extreme Home Makeover
  • Jag var helt besatt av Förhäxad som gick på 3an förut, Holly Marie Combs var min idol (Piper)
  • Jag lyckas alltid fastna för "Bad boys" enligt mina vänner
  • Jag har alltid setts som "mamman" i mina vänskapskretser
  • Min hårfärg är egentligen råttfärgad
  • Jag hade glasögon när jag var liten, men använde dom aldrig
  • Mer än 10 personer har sagt åt mig att söka till idol. Även främlingar
  • Folk att alltid beskrivit mig som liten och söt. "Jamen du vet den där söta lilla saken"
  • Min mamma är min allra bästa vän
  • Min pappa skrämmer alltid skiten ur alla mina killkompisar
  • Jag har 3 syskon, jag är äldst
  • Mina föräldrar är inte gifta
  • Min första bästis hette också Emma
  • Jag och min kusin Micaela är så lika att våra egna mammor blandar ihop oss
  • Jag har aldrig varit fjortis
  • Anton Avernäs har alltid varit min bästa killkompis
  • Jag dömer aldrig en person, aldrig

12juni

Nu har jag suttit här i alla evighet och inte gjort de minsta nytta alls. nejnej, skärpning. But not yet..! Har suttit och skrivit ner 40 sanningar om mig själv, moahaha. Intressant? eh eh. Wöwöwöw. Vaknade vid 1 och käkade frullebulle. Har suttit här sen efter det. Ingen aning om vad jag ska göra idag, blir säkert bara att sitta inne... Vad fan är det här för någe jävla väder? WELCOME TO SWEDEN! Jajaja, jag lägger in listan i nästa inlägg.


11juni

Idag vaknade jag med huvudvärk och en täppt näsa, whohoooooo. Fanns ingenting att äta hemma så det slutade med att jag mötte Dominique så åkte vi till Pizzeria Kaktus och käka. Sen åkte vi in till Gamla Stan och käkade glass (tradition varje sommar, har jag bestämt). Efter det åkte vi hem till mig och hoppade studsmatta och kollade på Ice Age, HAHA. "jamenar jööösses". När nickan hade dragit satte jag mig framför datorn och geekade msn. hihih hohoh höhöh.


 

10juni

Skolavslutning och bal. Ja, det var verkligen en udda dag. Skolavslutningen var sådär, att krama alla hejdå och inse att man aldrig kommer att gå i denna klass igen, aldrig ha dessa lärare. Fyfan, defilieringen var jobbigast, att säga hejdå till Ann-Marie. Fyfan. Menmen, efter det så åkte jag hem och somnade. Sov i ungifär 1 ½ timme. Sen åt jag lite, fixade mig i ordning och mötte Jennifer m. familj + Fredde och Sebbe och Dominique vid 20 över 8. Så var det bal, skitkul.. Fan vad kul jag hade. Slänger väl upp lite bilder senare, när jag orkar.


9juni

imorn, imoooorn, imooooooooorn: skolavslutning = böl.... Bal = suck. Nejdå, det blir nog bölbra! Idag har varit rätt skönt. Fick dock vänta i 45 minuter på att få börja -.- suuuuucko. Men det var kul när vi väl börja, då vi fick se dansen från sexan. Hahaha skittöntig och ful, precis som du, fast mindre! hihih hohoh höhöh. Sen vare volleyboll-final. Jag tittade förbrillt i hopp om att tjejerna skulle vinna, men icke sa nicke. Lärarna vann som vaaaaanla. Så var det niornas lunch, och niornas show. Fyfan, fyyyfaan vad böl det kommer bli. Jajaja, efter skolan var jag med jennifer, vi var busiga som vanligt. men nu orkar jag inte skriva mer, måste kissa. Och sova för den delen. Goooo'natt

Jennifers logik




8juni

twoooooo daaaaays leeeeft. Jaru, idag började med en super-duper-hyper-emma, vaknade med en knäpp, tjooooo så var jag uppe... Kom till skolan, och Ann-Marie var sen som vanligt. Det töntiga var att vi hade kunnat börja städa våra skåp... Menmen, den halvtimmen det tog för mig flöt på som en havsbris, och sen då? Jooooo då hade vi inget annat att göra, så då åkte jag hem och lämnade böckerna och skooooltröjan jag fick idag, vilket f.ö. hela klassen fick, eller ja, de som hade beställt och betalat. hihih hohoh höhöh. När det blev lunch gick jag, Jennifer, Nickan, Nick, Elin och Linnea till Sibylla under trappan, eller aaaah efter att jag kutat ifatt min mami, dragit med henne in på Lindex för att köpa väskan (som i själva verket är en necessär) men det skiter jag fullständigt i, så nu har jag i alla fall hela baloutfitet färdig...! Men jaa, sibylla-timman spårade ur toootalt. Det slutade med att jag grät. Ska försöka slänga upp en video...
Hursomhelst, vi slutade efter att vi lämnat in nyckeln till Lasse (YEEEEEEES JAG LÄMNADE FÖÖÖÖÖRST!), eh eh. Då åkte jag och jennifer hem till mig, för att kissa och hämta pass. Vi drog nämnligen till Spanien, men vi hors nar vi kommer heeeeeeeem!
Mja, fast så var det ju inte riktigt. Och nu känner jag att inlägget blir löjligt långt. menmen, jennifer tvingar mig till det. Och nejnej, passet var till för att föreställa mitt leg, när jag skulle till nordea. JAG HATAR NORDEA I TYRESÖ CENTRUM. Jaa sedan åkte vi till Nacka Forum, eller "Forum Nacka"... Där stalkade vi Nickan och Nick och skrämde skiten ur Nickan, YEEEEES. Jajajaja, sedan gick jag till nordea där, och dom var helt underbara, äntligen någon som var villig att hjälpa och lösa mina problem. Så nu äre fixat minsann! Då förde jag över pengar, seeeeen vare bara att shoppalajnen! Så jag köpte lite grunks, som jag kan lägga upp bilder på sedare...
YOUTUBE SUGER, DEN FUCKAR UR TOOOOOOOOOOTALT!

7juni

FAAAAAAAAAn vad det går fort. Det är ju förfan sommarlov om 3 jävla dagar. yeeeeeeees. jajaja, vaknade för lite mer än en timme sedan, har käkat frulle och funderar på att hoppa på mamma och pussa på henne lite... hehe. Annars har jag inget planerat idag heller, ska försöka övertala mamma att färga mitt hår idag också, eh eh hehe. Stackarn, får aldrig lugn och ro. menmen, tänkte slänga in en bild jag snodde från jennifers bilddagbok, eftersom att hon inte skickat några så får det bli på detta viset... va-va-va-vaffö göödu på detta viseee?


från vänster: Jenny Lindberg, Mikaela Lannergren, Jennifer Svahn samt lilla jag.

ja, kul hade vi i alla fall...

filmo

Nu sitter jag i denna underbara soffa (JAG VILL HA EN NY)... det är inte det att den är oskön, bara så trött på den. haha onödig inledning. anyhow, har precis tittar på "vad en kvinna vill ha" med mel Gibson. Sweeet. gullig film.. jag har sett den ungifär 50 gånger though, hahaha. Ännu ett onödigt skriveri. waste of time. Nejnej, min dag har varit helt weird. Störd, geeek. inte gjort ett skit, joooföfan, jag gjorde guacamole! whiho, mjaa så var jag på konsum med mamma en snabbis också. Men annars har jag bara segat och degat. Ska snarrebarre sleeeepa. Men nu ska jag socialisera mig lite... Sedan blire natta kuddelikudden. nice. Pussen

6juni

DU GAMLA DU FRIA DU FJÄLLHÖGA NORD, DU TYSTA DU GLÄDJERIKA SKÖÖÖÖÖÖÖNA.... Jaaa gott folk, sveriges nationaldag. Hur fan firas den? Antagligen inte alls för min del, moahaha. Får se hur dagen och kvällen artar sig.
Igår, i alla fall, var jag med mickis och jenny hos jennifer. Suuuuperkul. God mat, gott sällskap, lite musik. jaa, lyckat. eller ja, inte delen med jenny, älskade älskade du. Drog väl hemmåt runt 11. Inte okej, inte okej. Jorå, var så jävla trött. Jag kom hem, jag hälsa på Fanny, och jag sov. Haha. Vaknade runt 12 imorse, gick upp och gjorde två mackor och en suuuuuupergod smoothie. Och nu har jag suttit här i lite mer än en timme. Spåra ur. Hihi hehe höhö.

5juni

Okej, detta inlägg blir kortiskortis. Blev hemskjutsad nyss efter 2 timmar i alby och 20 min på konsum. tack för skjutsen Monica. Alby vart inge vidare, det började regna... men lite kul vare faktiskt. Whoho, vi ska vinna. eh eh. Back to reality. Ikväll blire at jennifers place. Mysigt, med "hemmagjord" mat (vi ska laga själva, moahaha) och prat och gooooodis och jooooordgubbar :) pussis


4juni

Jaaaa, jag vet att jag inte skrev igår *skamsen*. men jag skriver bättre idag... I was too tired. Mjaa, igår var nog den onödigaste skolandagen på år. Vi gjorde inte ett jävla skit. Inte ett jäääävla skit. Vi slutade vid 12 i alla fall, så jag och jennifer åkte in till Drottninggatan and went straight ahead to Buttericks. Där köpte vi sakerna vi skulle ha till idag. Jag var en ängel... (a) nej usch, fuck a-gubbar. hursomhelst. På kvällen fixade vi med min klänning och hår osv. Tack Lottapotta. men håret kan ta sig i aaaa-hålet...! ;@

3juni

Idag har varit en ganska soft dag. Farsta efter skolan avec jennifer. Hittade mina balskor förresten idag också! Ursöta, lila! mjajaja. Jaaa hela dagen var ju inte helt soft. Men det behöver vi inte gå in på. Och jag vill bara påpeka ett par saker också... Cristian, skyll dig själv. Alex, jaaa tjejer har "kärlekshandtag". Och stackars vikarie...! Ja det var det. Orkar inte skriva, seeeeeeeeeeegt.


2juni

ööööh seeeegt. Och jag är INTE på bra humör. Fyfan. suuuuuucko. KAN ALLA dra åt helvete. Jag tål ingen just nu, ingen. eh eh. Hade segeliseg skolusch idag. Suuuuug. Efter skolan åkte jag i alla fall till stan med nickelinickan. Börjar få panik på skofronten. meeeeeeen jag får MVG I FRANSKAAAAAAAAAAAAAAA WHOOOOHOOOOOO. menenenenenene, hittade inga skor i alla fall. Jag och jennifer får leta noggrannare imorn. C'est très bien. Oui. Har hittat en busig sida också. Och fanny har haft kul, checka Fannys blogg, hon älskar mig...


1juni

åååååååh det är juuuuuni och sommarkänslorna svallar. Det är superduper varmt ute, och har varit de senaste dagarna. Det ska dock bli regn hela veckan nu, sucko. menmen, då kanske det blir en superfin sommar! Who knows. Inte jag i alla fall... eller gör jag? lalalalalala. Idag efter skolan var jag och gymmade med Jennifer, FAN vad jag måste komma igång nu på riktigt. Whiho. Menmen, emellertid, efter gymmet åkte vi hem till jennifer och bada lite. Sola sola sola, sol sol sol. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! Ahapp, kom precis upp från tvättstugan. Har vikt massa kläder. Så nu ligger bara massa strumpor, och trosor/kallsonger där. Tvättaaaaaaaalalalalala, nu är jag på g. pööttttteeee.

RSS 2.0